Τανιμανίδης-Μπόμπα: Σχεδιάζουν τριήμερο πάρτι για τον γάμο τους στην Σίφνο
Showbiz

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Σχεδιάζουν τριήμερο πάρτι για τον γάμο τους στην Σίφνο

Μία την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους ετοιμάζονται ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύντροφος του, Χριστίνα Μπόμπα, καθώς σχεδιάζουν τις λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

Πριν από λίγο καιρό, η Χριστίνα αποκάλυψε ότι θα παντρευτούν στη Σίφνο, με κουμπάρους τη Μαρίνα Βερνίκου και τον σύζυγο της και γνωστό επιχειρηματία. Μίλτο Καμπουρίδη.

Ο πιο λαμπερός γάμος του καλοκαιριού αναμένεται να γίνει στο Βαθύ της Σίφνου, ενώ το μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη. Το ζευγάρι δεν επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο μέρος, αφού είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της κουμπάρας τους, Μαρίνας Βερνίκου.

Ο Σάκης και η Χριστίνα , έχουν επισκεφθεί πολλές φορές το νησί και έχουν μείνει κατενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία των κατοίκων, αλλά και από το τοπίο και την ομορφιά του. Μάλιστα επιθυμία του ζευγαριού είναι να ακολουθήσει τριήμερο γλέντι. Συγκεκριμένα, αναμένεται ένα πάρτι υποδοχής των καλεσμένων, αλλά και άλλο ένα πάρτι μία μέρα μετά το μυστήριο. Η Χριστίνα, που βρίσκεται στην Αθήνα, έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved