Αντώνης Βλοντάκης: «Όταν φύγω από το DWTS θα βάλω τελεία στον χορό»
Showbiz

Αντώνης Βλοντάκης: «Όταν φύγω από το DWTS θα βάλω τελεία στον χορό»

Ο Αντώνης Βλοντάκης μας δείχνει συνέχεια πόσο πολυτάλαντος είναι. 

Αφού μας έχει δείξει ότι μπορεί να τραγουδήσει, μας έδειξε ότι τα πάει καλά με την υποκριτική, τώρα μας δείχνει ότι με τον χορό έχει καλή σχέση.

«Εννοείται πως δεν υπάρχει εύκολος χορός για μένα. Όλα μου φαντάζουν βουνό. Αφού δεν είχα χορέψει ποτέ πριν στη ζωή μου. Για την ακρίβεια ο τελευταίος χορός που χόρεψα πρέπει να ήταν, περίπου 40 χρόνια πριν, τα "παπάκια". Εντάξει, κάποιους κρητικούς χορούς τους ξέρω. Ξέρω τουλάχιστον τα βήματα. Αλλά εδώ μιλάμε για κανονική χορογραφία. Πρέπει το κορμί σου να είναι στητό σαν να έχεις καταπιεί σπαθί, τα χέρια σου να είναι κάπως, να σηκώνεις την ντάμα σου ψηλά και να την κατεβάζεις ομαλά για μην τη σκοτώσεις» εξήγησε στο tvέθνος. Μάλιστα, θυμήθηκε τους χορούς που έχουν σημαδέψει τη ζωή του όπως το πρώτο του μπλουζ και το τι χόρεψε στον γάμο του. «Στον γάμο μου χόρεψα κρητικά. Ο πρώτος χορός με τη σύζυγο μου Κορίνα Στεργιάδου ήταν το "Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου", που διαλέξαμε μαζί. Ενώ το πρώτο μπλουζ της ζωής μου ήταν σε ένα πάρτι στην ΣΤ' Δημοτικού. Θυμάμαι ότι καθόμουν υπομονετικά σε μια καρέκλα επί τρεις ώρες προκειμένου να χορέψω με τη μελαχρινή κοπέλα που -εκείνη την εποχή- μου άρεσε. Δεν θυμάμαι ποιο ήταν το τραγούδι. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να είναι ο ρυθμός του πολύ, πολύ αργός».

«Πιστεύω ότι, όταν φύγω από το DWTS δεν θα ξαναχορέψω ποτέ ξανά. Θα βάλω μια τελεία. όχι άνω. Κανονική τελεία. Ο χορός δεν είναι κάτι που με αντιπροσώπευε ποτέ γενικότερα. Έβρισκα άλλους τρόπους να διασκεδάζω. Αφού, όταν ανακοίνωσα στους κολλητούς μου ότι θα συμμετέχω, τους έπιασαν τα γέλια. Μου λένε "αποκλείεται. Αφού δεν μπορείς να περπατήσεις, πώς θα πας να χορέψεις;"».

Είναι οι ίδιοι κολλητοί που τον «τρολάρουν» ανελέητα στην ομάδα που έχει φτιάξει μαζί τους σε intant messenger και την οποία τσεκάρει ευλαβικά μετά το τέλος κάθε live για να δει πώς τα πήγε. «Με τρολάρουν οι φίλοι μου ότι "έχουμε μετακόμιση την άλλη εβδομάδα και σε περιμένουμε την τάδε ώρα". Ότι και καλά κουβαλάω την ντάμα μου σαν να είναι τσουβάλι. Το συγκεκριμένο group είναι πάντως το πρώτο πράγμα που τσεκάρω. Από το τι γράφουν καταλαβαίνω πώς τα έχω πάει».

Ας πούμε απλά ότι το γονίδιο του καλού χορευτή τον έχει «σνομπάρει». Τιμώντας, αντιθέτως, όλη την υπόλοιπη οικογένεια του. «Ο αδελφός μου π.χ. το έχει με τον χορό. Έχει μια πλαστικότητα, έχει κάτι. Τον έχω ζηλέψει σε γάμους που έχουμε πάει μαζί ή σε κάποιο ζεϊμπέκικο που έχει σηκωθεί να χορέψει. Επίσης με τον χορό το έχει και η γυναίκα μου. Και μάλιστα πολύ. Δεν έχει κάνει μαθήματα ή οτιδήποτε. Αλλά ξέρει να χρησιμοποιεί το κορμί της. Έχει μια χάρη, μια αρμονία. Αν και τόσα χρόνια την έχω χαντακώσει, γιατί δεν έχει παρτενέρ να χορέψει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved