Με 50.000 ευρώ αποζημιώνει η Σκορδά τον Καρατσιώλη για την... «πλαδαρή γκόμενα»
Showbiz

Με 50.000 ευρώ αποζημιώνει η Σκορδά τον Καρατσιώλη για την... «πλαδαρή γκόμενα»

To ποσό των 50.000 ευρώ αντιπρότεινε να καταβάλει η πλευρά της Φαίης Σκορδά προκειμένου να κλείσει η δικαστική διαμάχη της με τον δικηγόρο Θάνο Καρατσιώλη.

Ο δικηγόρος είχε κάνει αγωγή κατά της παρουσιάστριας για ηθική βλάβη που υπέστη από σχόλια της Φαίης Σκορδά κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής «Το πρωινό» και ζητούσε αποζημίωση ύψους 170.000 ευρώ.

Η αντιδικία είχε αρχίσει ύστερα από ανάρτηση του δικηγόρου στο facebook, στην οποία σχολίαζε την «πλαδαρή, αγύμναστη Ελληνίδα», ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων!

Σχολιάζοντας τον περασμένο Ιούνιο από τον τηλεοπτικό αέρα την επίμαχη αναφορά, η Φαίη Σκορδά είχε πει χαρακτηριστικά για τον δικηγόρο: «Καμία, μα καμία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα έπρεπε να εμπιστευτεί τον ίδιο και το γραφείο στο οποίο εργάζεται».

Λίγους μήνες αργότερα ο Θάνος Καρατσιώλης κατέθεσε την υπ' αριθμόν 604335/2017 αγωγή εις βάρος της παρουσιάστριας και του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1, στην οποία υποστήριζε ότι υπέστη απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό του επίδικη εκπομπή.

Την περασμένη Πέμπτη αναβλήθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η συζήτηση της επίμαχης αγωγής στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, ύστερα από αίτημα της πλευράς της παρουσιάστριας, προκειμένου να βρεθεί εξωδικαστική λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποζημίωση που πρότειναν οι εναγόμενοι στον Θάνο Καρατσιώλη για να αποσύρει την αγωγή ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

Η συμβιβαστική πρόταση φέρεται ότι ικανοποιεί ηθικά τον δικηγόρο, ο οποίος άλλωστε πρόκειται να διαθέσει το ανωτέρω χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως εξαρχής είχε δηλώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved