Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Ταλαιπωρήθηκα. Περπάτησα κανονικά το Νοέμβριο»
Showbiz

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Ταλαιπωρήθηκα. Περπάτησα κανονικά το Νοέμβριο»

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης πέρασε ένα πρόβλημα με την υγεία του, για το οποίο γνώριζαν λίγοι. 

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δύσκολες αυτές στιγμές και αποκάλυψε ότι για αρκετούς μήνες δεν μπορούσε να περπατήσει.

Πέρασες κάποια προβλήματα με την υγεία σου πριν από λίγο καιρό, πως είσαι τώρα;

«Είμαι καλά. Αν εξαιρέσεις αυτά τα μικρά προβλήματα υγείας που με ταλαιπώρησαν, ευτυχώς ήταν περαστικά. Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο ήμουν με πατερίτσες. Ξαφνικά κούτσαινα και πόναγα λίγο στις καλοκαιρινές συναυλίες, το άφηνα, πήγα στο γιατρό και τελικά είχα παροδική οστεοπόρωση, «χτυπάει» το ισχίο, κάνει τον κύκλο του γύρω 6 μήνες και μετά είναι σαν να μην το είχες ποτέ. Είναι μία νόσος που «χτυπάει» άντρες 30-50 ετών. Ταλαιπωρήθηκα, έχασα και όλη τη σεζόν επαγγελματικά φέτος. Περπάτησα κανονικά το Νοέμβριο. Ήμουν... τουρίστας, έβλεπα ταινίες, playstation... ήταν άσχημα τα νεύρα μου»

Φοβήθηκες;

«Δεν φοβήθηκα, αλλά μου χάλασε όλη τη ροή της δουλειάς μου. Ακόμα και στην τουαλέτα ήμουν με τις πατερίτσες. Έμαθα ότι πολλοί επώνυμοι φίλοι μου το έχουν περάσει. Η ζωή έχει ενδιαφέρον, θέλει να έχει άσπρο, μαύρο, κίτρινο και κόκκινο χρώμα, πρέπει να τα δεις όλα, μία θα είσαι πάνω, μία κάτω, να έχεις δύναμη να τα παλεύεις».

Ποιο είναι το κίτρινο χρώμα της ζωής σου;

«Το χρώμα του μίσους... Δεν έχω μίσος για κανέναν. Αν είμαι περήφανος για κάτι, είναι γιατί δεν μισώ ανθρώπους. Ακόμα κι αυτούς που έχουν θελήσει ή που θέλουν κατά καιρούς να μου κάνουν κακό, τελικά, δεν τους κρατάω κακία. Στη ζωή η κακία, αργά ή γρήγορα, επιστρέφεται σε αυτόν που την προκαλεί»

Το έχεις μάθει από εμπειρία;

«Το έχω μάθει από εμπειρία δική μου και πλέον εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω αποφασίσει να είμαι πάρα πολύ εντάξει. Ό,τι κάνεις το σύμπαν, κάποια στιγμή, σου ίο επιστρέφει και σου λέει: «Ορίστε, για να μάθεις πώς ήταν». Ανταποδίδει την κακή πράξη. Από εδώ και πέρα θέλω να είμαι δίκαιος»

-Παραδέχεσαι ότι έχεις κάνει κακή πράξη;

«Σίγουρα κάποιες συμπεριφορές σε κάποιους ανθρώπους στο παρελθόν, σε γυναίκες που είχα πληγώσει, γιατί έβαζα πάνω απ' όλα το «εγώ», εκείνο είναι που μας κάνει ζημιά. Όταν καταφέρεις να το ξεπεράσεις αυτό, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Είναι ωραίο να ικανοποιείς τις ανάγκες του άλλου και να σκέφτεσαι τι θέλει κι εκείνος» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved