Λένα Αλκαίου: «Με γοητεύει το θέατρο και η συνύπαρξη θεάτρου και μουσικής»
Showbiz

Λένα Αλκαίου: «Με γοητεύει το θέατρο και η συνύπαρξη θεάτρου και μουσικής»

Η Λένα Αλκαίου βρίσκεται σε νέα αφετηρία στην καριέρα της με ένα σπουδαίο κομμάτι που έχει τίτλο «Οι πιο δικοί μας άνθρωποι». Ποιοι είναι «Οι πιο δικοί μας άνθρωποι» κατά τη γνώμη της;

«Οι πιο δικοί μας άνθρωποι είναι εκείνοι που μας αγαπούν γι' αυτό που είμαστε, που μας λένε τα λάθη μας, που μπορούμε κι εμείς να τους πούμε τα δικά τους. Οι πιο δικοί μας άνθρωποι είναι εκείνοι που στα δύσκολα είναι εκεί. Που δεν κάνουν πίσω, γιατί στις χαρές όλοι δείχνουν να είναι εκεί, στα δύσκολα όμως λίγοι» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Ποιο είναι το επόμενο βήμα σας;

«Το τραγούδι αυτό, που έγραψαν ο Αντώνης και ο Δημήτρης Παπαβομβολάκης -και τους ευχαριστώ πολύ, είναι για μένα μια καινούργια αρχή. Είναι ένα από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που ελπίζω ότι θα είναι έτοιμη σύντομα. Το καλοκαίρι θα κάνω συναυλίες και θα μπορέσω να επικοινωνήσω το τραγούδι και στην υπόλοιπη Ελλάδα».

-Θα σας ενδιέφερε το θέατρο;

«Με γοητεύει το θέατρο και η συνύπαρξη θεάτρου και μουσικής. Το χειμώνα που μας έρχεται, μάλιστα, ετοιμάζω κάτι πολύ όμορφο, μουσικοθεατρικό. Σε λίγες μέρες, που θα έχουν ολοκληρωθεί οι συντελεστές, θα το ανακοινώσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved