Γιώργος Δασκουλίδης: «Με τις ουσίες δεν είχα ποτέ καμία σχέση»
Showbiz

Γιώργος Δασκουλίδης: «Με τις ουσίες δεν είχα ποτέ καμία σχέση»

Ο Γιώργος Δασκουλίδης έχει ζήσει αρκετά πράγματα στην ζωή του. Και μόνο που δούλεψε μέσα στην νύχτα, τον έχει κάνει να αποκτήσει αρκετές εμπειρίες.

«Είμαι σε μια ηλικία που έχω ζήσει αρκετά. Με τη δουλειά που κάνουμε είναι δύσκολο να έχεις οικογενειακή ζωή, γιατί η φύση της δουλειάς έρχεται κόντρα στο να έχεις μία ομαλή οικογενειακή ζωή. Και δεν εννοώ τα γκομενικά... Δεν έχει σταθερότητα αυτή δουλειά. Κάποιοι τα έχουν καταφέρει και τους βγάζω το καπέλο, αλλά δεν είναι εύκολο» τόνισε στην Espresso.

-Επίσης, λέγεται ότι οι τραγουδιστές είναι δύσκολο να μείνουν μακριά από καταχρήσεις...

«Αυτό είναι κάτι που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω! Δεν πίνω αλκοόλ, δεν έπινα ποτέ, γιατί δεν μου αρέσει. Η μοναδική κατάχρηση που κάνω είναι το τσιγάρο, κι αυτό δεν πίστευα ποτέ ότι θα το αρχίσω. Ήμουν αντικαπνιστής λόγω αθλητισμού, αλλά όταν ξεκίνησα το τραγούδι, καθόμουν στα τραπέζια και αφού δεν έπινα, ήμουν αμήχανος. Πήρα ένα τσιγάρο, δύο, και κόλλησα! Με τις ουσίες δεν είχα ποτέ καμία σχέση. Κι ούτε έχει τύχει να δω γύρω μου. Αλήθεια! Κάνω 25 χρόνια αυτή τη δουλειά και δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Αυτό ήταν και το άγχος της μητέρας μου. Μου έλεγε όταν άρχισα: «Αφού θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά, κάν’ την, αλλά μακριά από αυτά, σε παρακαλώ!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved