Bo: «Αν ήμουν λαϊκός τραγουδιστής θα ήμουν πλούσιος»
Showbiz

Bo: «Αν ήμουν λαϊκός τραγουδιστής θα ήμουν πλούσιος»

Ο Bo μίλησε για τη ραπ μουσική και πόσο δύσκολα τα βγάζει πέρα με τη μουσική.

Λες ότι είχες πρόβλημα επιβίωσης αλλά κάνεις κι εσύ το ράπερ σε μια ελληνική αγορά που δεν είμαι σίγουρη ότι σηκώνει κάτι τέτοιο.

Αν ήμουν λαϊκός τραγουδιστής, από την πρώτη στιγμή θα ήμουν πλούσιος, αυτό είναι σίγουρο. Τώρα αυτή την ταμπέλα που έχουμε βάλει, ότι είμαι ράπερ... Εγώ μουσική για τον κόσμο κάνω, - όπως και να λέγεται αυτό. Άσε που αυτοί που ακούνε ραπ δεν με γουστάρουν, γιατί και καλά δεν είμαι σκληροπυρηνικός και δεν βρίζω.

Αυτό τώρα το κάνει πιο δύσκολο. Είναι σαν να μη χωράς πουθενά.

Ο Βο τελικά δεν ανήκει πουθενά. Αλλά δεν με πειράζει. Θέλω να κάνω τραγούδια που να μου αρέσουν. Νιώθω πιο πολύ παραγωγός-συνθέτης από ό,τι τραγουδιστής. Αν δεν αρέσει κάτι στον κόσμο, με πειράζει, με πιάνει ανασφάλεια. Είμαι δηλαδή ανασφαλής, αλλά όχι αρκετά για να μην πιστεύω σε μένα. Την τελική γνώμη την έχω εγώ, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται.

Ναι, αλλά έχεις επίγνωση ότι αυτό που κάνεις έχει ημερομηνία λήξης;

Όλα έχουν ημερομηνία λήξης. Από τη μια αγχώνεσαι και από την άλλη πρέπει να βρεις κι άλλα πράγματα. Λεν μπορείς στα 60 σου να κάνεις το ράπερ. Και δεν είναι πολύ μακριά αυτά το νούμερο. Το θέμα είναι-τι στόχους βάζεις, να τους πετυχαίνεις και να τους ανανεώνεις.

Πηγή: people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved