Κ. Δανδουλάκη: «Παντρεύτηκα τον Πλωρίτη στις 11 το πρωί στη Ρηγίλλης και δεν µας πήρε είδηση κανείς»
Showbiz

Κ. Δανδουλάκη: «Παντρεύτηκα τον Πλωρίτη στις 11 το πρωί στη Ρηγίλλης και δεν µας πήρε είδηση κανείς»

H Κάτια Δανδουλάκη είναι από τις ηθοποιούς που δεν θέλησαν ποτέ να "πουλήσουν" την προσωπική τους ζωή, παρ' όλο που ήταν παντρεμένη με τον αξέχαστο Μάριο Πλωρίτη. Η αγαπημένη καλλιτέχνις, μάλιστα αναφέρεται σε αυτό το θέμα, τονίζοντας πως αν δεν θέλει κάποιος να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες της ζωής του, μπορεί να το πετύχει! 

Διαβάστε παρακάτω τι είπε η αγαπημένη ηθοποιός...

Εσύ δεν «πούλησες» ποτέ τα προσωπικά σου...

Εγώ, αγάπη µου, παντρεύτηκα τον Μάριο (σ.σ.: Μάριο Πλωρίτη) στις 11 το πρωί στη Ρηγίλλης επί «Λάµψης» και δεν µας πήρε είδηση κανείς! Μπορείς να προφυλάξεις την προσωπική σου ζωή αν το θες και ο γάµος µου το αποδεικνύει περίτρανα. Χαµπάρι δεν µας πήραν! To ήξεραν όµως ελάχιστοι άνθρωποι. Και στη µανούλα µου τελευταία στιγµή το είπα, µην της ξεφύγει από τη χαρά της (σ.σ.: γελά).

Πρέπει να γράψεις ένα βιβλίο κάποια στιγμή με τη ζωή σου στη σκηνή και πέρα από αυτή.

Αντε, καλέ, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό και κυρίως για την προσωπική µου ζωή...

Ο Μάριος Πλωρίτης ήταν ο μεγάλος σου έρωτας, αυτό μπορούμε να το πούμε, Κάτια!

Ηταν ο µεγάλος, ο απόλυτος έρωτάς µου! Ηταν ο µέντοράς µου, ήταν ο δάσκαλός µου στη ζωή και στην τέχνη και του χρωστάω πάρα πολλά.

Πώς διαχειρίζεσαι την απώλειά του;

∆ώδεκα χρόνια πέρασαν από τότε που έφυγε... Πέρασα πολλά σε αυτά τα χρόνια. Επαθα κατάθλιψη και αρρώστησα -από κολπική µαρµαρυγή µέχρι και υπερκόπωση. Τα θυµάσαι, αφού πάντα ήσουν πλάι µου. Ηταν σαν να έσβησε η µηχανή µέσα µου. ∆εν είχα κουράγιο να κουνηθώ. Εκανα καιρό να συνέλθω, να σταθώ ξανά στα πόδια µου. Κινδύνεψα να χάσω την ψυχή µου. Ξέρεις πώς τα κατάφερα; Σκέφτηκα πως οι δικοί µου που χάθηκαν, οι γονείς µου, ο Μάριος, δεν θα ήθελαν καθόλου να µε έβλεπαν έτσι κοµµατιασµένη... Οι δικοί µας θα ήθελαν να είµαστε καλά, να ψάχνουµε τη χαρά και να τη βρίσκουµε και να προχωράµε µπροστά. Προχωράς λοιπόν µπροστά, χωρίς να ξεχνάς. Ποτέ δεν ξεχνάς. Είναι ένα µεγάλο ψέµα αυτό.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved