Γκιζέλα Ντάλι: Η τελευταία της συνέντευξη και η αναφορά στο θάνατο
Showbiz

Γκιζέλα Ντάλι: Η τελευταία της συνέντευξη και η αναφορά στο θάνατο

“Θέλω να με θυμούνται όπως ήμουν” δήλωσε στην τελευταία συνέντευξή που παραχώρησε η Γκιζέλα Ντάλι λίγες εβδομάδες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στο Κέντρο Υγείας της Νάξου.


Στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιος που να τη βοηθά στην καθημερινότητά της η Γκιζέλα Ντάλι απάντησε: “Δεν θέλω. Όταν όλοι πατάνε το κουμπί της τηλεόρασης και βλέπουν μια κούκλα, τη Γκιζέλα και ξαφνικά βρίσκουν μπροστά τους έναν άλλο άνθρωπο με κοιτάνε με οίκτο. Το βλέπω στα μάτια τους. Και δεν το αντέχω αυτό. Θέλω να με θυμούνται όπως ήμουν.”
Όσο για το αν φοβάται το θάνατο δήλωσε: “Όχι. Από εκείνη τη βραδιά που με πήρε το ποτάμι και κόντεψα να πνιγώ είδα με άλλο μάτι τη ζωή. Δεν με πείραξε που έχασα τα πάντα, όσο που δεν έχω κανέναν να τα βρει όταν πεθάνω. Με προειδοποίησε αυτό το συμβάν. Άρχισα να βλέπω το θάνατο, να εξοικειώνομαι μαζί του.”
Αναφερόμενη στο αν υπάρχουν στιγμές που δεν αντέχει άλλο τη μοναξιά τόνισε: “Όχι, είμαι απόλυτα ευτυχισμένη εδώ. Μου αρέσει η μοναξιά μου. Επειδή μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, ταξιδεύω με το μυαλό μου. Σκέφτομαι την ώρα που θα φύγω από τη ζωή και θα ταξιδέψω. Έχω την προσμονή να φύγω.”

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved