Άννα και Νίκη Βίσση: Η μία στηρίζει την άλλη
Showbiz

Άννα και Νίκη Βίσση: Η μία στηρίζει την άλλη

Η Άννα Βίσση έχει συνεχώς στο πλευρό της την αδελφή της, Νίκη, της οποίας το σπίτι καταστράφηκε λόγω της πυρκαγιάς στο Μάτι.

H Άννα Βίσση πραγματοποίησε πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη και δίπλα της ήταν η αδερφή της αλλά και στενής συνεργάτις της, Νίκη. Το τελευταίο διάστημα η δημοφιλούς τραγουδίστρια έχει έρθει ακόμα πιο κοντά με την αδερφή της, μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που κατέστρεψε και το δικό της σπίτι.
Εκεί ζούσε με την οικογένεια της και τη μητέρα τους και κατάφεραν να σωθούν. Η Αννα Βίσση τους φιλοξένησε και, φυσικά, στάθηκε δίπλα τους, όπως κάνει, όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά στη μητέρα της, την οποία λατρεύει. Το σπίτι στο Μάτι υπέστη σοβορές ζημιές και δεν ήταν δυνατόν να κατοικηθεί.
Ομως, αυτή την περίοδο «στήνεται» από την αρχή, καθώς η οικογένεια θέλει να επιστρέψει σε αυτό. Ετσι, γίνονται εργασίες ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές. Αλλωστε, λατρεύουν και την περιοχή και θέλουν να σταθούν δίπλα σε κάθε γείτονα και φίλο που πέρασε δύσκολες' στιγμές.

Η Νίκη υπήρξε τυχερή. Βρισκόταν με την Αννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη για προγραμματισμένη συναυλία και έμαθε τηλεφωνικά για την πυρκαγιά. Στο σπίτι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν ο σύζυγος της, τα παιδιά τους και η μητέρα της. Ευτυχώς, αντέδρασαν γρήγορα και γλύτωσαν όλοι. Η Αννα ήταν στο πλευρό τους. Τώρα οικογενειακώς βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει και το σπίτι της Αννας στην Αθήνα μέχρι να επισκευαστεί εκείνο στο Μάτι. Η Αννα Βίσση ξεκίνησε την Παρασκευή εμφανίσεις στο «Barbarella» και η Νίκη είναι πάντα μαζί της.

Η τραγουδίστρια είχε τρομάξει τόσο πολύ που ήταν περισσότερο-σοκαρισμένη από την αδελφή της. Μάλιστα, στην Κύπρο, σε τηλεοπτική εκπομπή, είχε πει: «Για δύο λεπτά η μητέρα μου θα ήταν ένα από τα θύματα. Φίλοι και εγγόνια τη μάζεψαν και έφυγαν. Ηταν από αυτούς που έφυγαν από τον σωστό δρόμο και γλύτωσαν από αυτό το μοιραίο μποτιλιάρισμα. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων. Η αδερφή μου έχασε το σπίτι της και τους κόπους της... Στενοχωρήθηκα... Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αντίδραση της Νίκης τη στιγμή που της είπε ο άντρας της ότι το σπίτι καιγόταν. Ηταν πολύ σκληρό...».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved