Νάντια Μπουλέ: «Nιώθω πως πράγµατι είµαι σε µια πολύ δηµιουργική περίοδο της ζωής µου!»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Nιώθω πως πράγµατι είµαι σε µια πολύ δηµιουργική περίοδο της ζωής µου!»

Η Νάντια Μπουλέ µιλάει για το µιούζικαλ όπου θα πρωταγωνιστήσει και λάµπει! Είναι αυτό τελικά η αγάπη της;

«Ναι, είναι η αγάπη µου. Νιώθω ότι είναι µια πολύ ολοκληρωµένη µορφή τέχνης, που συνεχώς µε εκπλήσσει µε τους ρόλους και τις προκλήσεις της» λέει η ίδια στη Realnews. Μετά το ραντεβού που δίνει στο «Μικρό Παλλάς», θα ταξιδέψει µε αυτή τη φιλόδοξη δουλειά.

«Το 2019 θα αρχίσουν οι παραστάσεις στο εξωτερικό. Προς το παρόν, όµως, έχω επικεντρωθεί στις παραστάσεις µας στο “Μικρό Παλλάς”».

Είναι ένα πρώτο βήµα αυτό, για να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό; Το σκέφτεται έτσι; «Οχι, απλώς το βρίσκω ως µια ευκαιρία να δοκιµαστώ στην πρωτότυπη γλώσσα και σε κοινό που δεν µε ξέρει», απαντά. Αλλωστε δεν σχεδιάζει και άλλα βήµατα πέρα από αυτό.

«Προς το παρόν, όχι, δεν οργανώνω κάτι άλλο, γιατί η παράσταση θα έχει ιδιαίτερες χρονικές απαιτήσεις και δεν µπορώ να δεσµευτώ σε κάτι άλλο». Η Νάντια βρίσκεται σε µια καλή στιγµή της και προσωπικά, ευτυχώντας και σε αυτόν τον τοµέα και αυτό είναι πολύ σηµαντικό. «Η ισορροπία στη ζωή είναι για εµένα το ζητούµενο και νιώθω πως πράγµατι είµαι σε µια πολύ δηµιουργική αλλά και ισορροπηµένη περίοδο της ζωής µου!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved