Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Έτσι της έκανε πρόταση γάμου
Showbiz

Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Έτσι της έκανε πρόταση γάμου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του Σοφία Μαριόλα και τώρα ετοιμάζονται να παντρευτούν

Τον Ιούνιο του ‘17 την κάλεσε στα Χανιά, όπου έκανε διακοπές, και συγκεκριμένα στην παραλία του Σταυρού όπου γυρίστηκε ο Ζορμπάς του Μιχάλη Κακογιάννη. Η Σοφία χωρίς δεύτερη σκέψη έβαλε δυο-τρία ρούχα σε μια βαλίτσα και πήγε.

«Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Αλλά μας βγήκε σε καλό - σε μια σχέση ζωής. Βέβαια, με τον Στράτο ποτέ δεν ξέρεις πού θα βρίσκεσαι την επόμενη μέρα. Γι' αυτό ξαναπήγα σπίτι μου, πήρα μερικά ρούχα ακόμα και έφυγα πάλι» εξήγησε στο people η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου συμπλήρωσε: «Σε αυτό μοιάζουμε με τη Σοφία: μπορεί να ξυπνήσουμε, να πάμε για μπάνιο και το απόγευμα να πιούμε καφέ στον Πύργο του Άιφελ. Και την επομένη να κάνουμε μπάνιο στη Σαντορίνη».

Πίσω όμως στη «μοιραία» παραλία το πρώτο καλοκαίρι των διακοπών τους τα πράγματα είχαν σοβαρέψει χωρίς να το πολυκαταλάβουν.

«Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και αγόρασα ένα μονόπετρο για να της το προσφέρω. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου. Και ούτε πίστευα πως θα το κάνω. Αλλά αναρωτήθηκα "δεν θέλεις να ξυπνάς με αυτό το ωραίο χαμόγελο κάθε πρωί;" και δεν είχα λόγο να αντισταθώ. Ίσως, αν δεν είχε προηγηθεί μια πολύ σκοτεινή και δύσκολη περίοδος, να μην εκτιμούσα αυτό το δώρο της ζωής. Ξαφνικά ένιωσα στα Χανιά να γίνεται μια αποκάλυψη μέσα μου».

Από την άλλη, η Σοφία θυμάται πως εκείνη τη μέρα ζούσε σε αγωνία. «Έλειπε από το πρωί. Με είχε αφήσει στο ξενοδοχείο και σκεφτόμουν μήπως έκανα κάτι που τον πείραξε. Τελικά ήρθε το βράδυ χωρίς να μιλάει πολύ και πήγαμε για φαγητό στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ξαφνικά, εκεί που δεν το περίμενα, έβγαλε το δαχτυλίδι και άρχισε μια ερωτική εξομολόγηση που με έκανε να συγκινηθώ. Ήταν πολύ κινηματογραφικό όλο το σκηνικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved