Τζώρτζογλου-Μαριόλα: «Θέλουμε να κάνουμε παιδί»
Showbiz

Τζώρτζογλου-Μαριόλα: «Θέλουμε να κάνουμε παιδί»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έχει περάσει αρκετές δυσκολίες στη ζωή του, από τις οποίες έχει βγει πιο δυνατός. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά και φοιτητικά του χρόνια, αλλά και στην περίοδο που πήγε στην Αμερική όπου και εκεί οι δυσκολίες ήταν αρκετές.

Μάλλον ξεχνάει ότι ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην τηλεόραση.

«Μεγάλωσα σε πολύ φτωχή οικογένεια, αλλά με αρχές. Ο πατέρας μου έλεγε "έχει ο Θεός". Τρώγαμε πατάτες για δύο εβδομάδες και ήμασταν ευτυχισμένοι. Σπούδαζα στο Θέατρο Τέχνης και επειδή δεν είχα λεφτά για το λεωφορείο, έριχνα στο κουτί κουμπιά ή χαλίκια. Κοιμόμουν στη σχολή και ήμουν το πιο ευτυχισμένο πλάσμα της Γης.

Έπαιρνα φακελάκια καφέ από το περίπτερο και καθόμουν στην καφετέρια και έφτιαχνα μόνος μου τον καφέ μου. Η κληρονομιά μου ήταν ο χαρακτήρας μου και οι αρχές που πήρα από τη μάνα, τον πατέρα, τη γιαγιά και τους δασκάλους μου.

Αργότερα έβγαλα χρήματα, ναι, αλλά οι απαιτήσεις ήταν πολύ μεγάλες: παραγωγές, σίριαλ, παραστάσεις, εξώφυλλα, αναγνώριση, ρίσκο και πάλι από την αρχή. Στη Νέα Υόρκη ανατράπηκαν τα πάντα Πήγα με 5,000 δολάρια όλα και όλα ενώ το ενοίκιο μόνο κόστιζε 2.700.

Η καθημερινότητα μου ήταν ένα βουνό από δυσκολίες. Έγινε όμως ομορφότερη με τη Σοφία στους πέντε μήνες που ήρθε και έμεινε μαζί μας. Ταίριαξε με τον Αλκιβιάδη -κάτι πολύ βασικό για μένα- και από τότε είμαστε ανοιχτοί σε όλα» αποκάλυψε στο people «Ναι, θέλουμε και ένα παιδί» βεβαιώνει η Σοφία χαμογελώντας.

Προς το παρόν σειρά έχει ο γάμος, ο οποίος θα γίνει τον ερχόμενο Ιούνιο στα Χανιά με κουμπάρους τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, τον Γιώργο Δεσύπρη και τον Σάββα Σάββα. Το νυφικό και το κοστούμι θα είναι του Βλάσση Χολέβα, ενώ μετά τον γάμο θα γλεντήσουν μαζί με τους φίλους τους παραδοσιακά.'Εως τότε τον ηθοποιό περιμένουν η Αμερική, οι ταινίες του και το όνειρο του για την ίδρυση θεάτρου αρχαίου ελληνικού δράματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved