Ο Βλάχος βάζει τέλος στα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και μιλάει για την Τριανταφυλλίδου
Showbiz

Ο Βλάχος βάζει τέλος στα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και μιλάει για την Τριανταφυλλίδου

Ο Πάνος Βλάχος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και για τον λόγο που κρατούν μια απόσταση από τα Μέσα τον τελευταίο καιρό. 

Ο ηθοποιός ταξίδεψε με την εκπομπή «Celebrity travel» στην Κόστα Ρίκα και δείτε μεταξύ άλλων τι ερωτήσεις του έκανε ο Νίκος Κοκλώνης.

Έχεις αποφασίσει με την Ιωάννα να μην βγάζετε τη σχέση σας προς τα έξω και γενικότερα τις προσωπικές σας στιγμές να τις κρατάτε για εσάς. Ο κόσμος όμως σας γνώρισε σαν ένα ζευγάρι τηλεοπτικό.

«Εσύ όταν κάνεις κάτι δημόσια το κάνεις επειδή εσύ το αποφασίζεις ή επειδή έχεις μία σχέση με το κοινό και σου επιβάλλει το κοινό τι σχέση θα δημιουργήσεις; Ο τρόπος που επικοινωνώ εγώ με το κοινό, είναι ότι επιβάλλω εγώ την αισθητική, επιβάλλω εγώ τους όρους και πού σταματάει η τέχνη μου και πού ξεκινάει η προσωπική μου ζωή. Αυτό που λες το καταλαβαίνω γιατί υπάρχει ένα μπουρδούκλωμα στην ελληνική σόουμπιζ και λένε “Μα ο κόσμος θέλει να ξέρει”. Γιατί βάζεις τον κόσμο στη συνάρτηση της δουλειάς σου, συμμέτοχο; Γιατί ο κόσμος είναι αποδέκτης αυτού που κάνεις. Αν αυτό που κάνεις είναι η προσωπική σου ζωή το καταλαβαίνω και αρχίζω τώρα και το καταλαβαίνω γιατί ήμουν πιο μικρός και ήμουν πιο ατίθασος και πιο ανόητος και τώρα είμαι ανόητος αλλά σε άλλο βαθμό νομίζω. Αν η δουλειά σου και το αποτέλεσμα της παραγωγικότητάς σου είναι η προσωπική ζωή τότε πολύ καλά κάνεις γιατί από αυτός εισπράττεις. Εγώ αυτό που εισπράττω είναι της μικρής μου τέχνης και οτιδήποτε επιστρέφει σε αυτό που παράγω γιατί πιστεύω ότι είμαστε αυτό που παράγουμε και όχι αυτό που λέμε στα κανάλια».

Άρα δεν θέλετε να προβάλλεται την προσωπική ζωή γιατί θέλετε να βγαίνει προς τα έξω η επαγγελματική…

«Η επαγγελματική θα βγει. Αν εγώ μιλήσω ή η Ιωάννα πει δύο πράγματα δεν μειώνεται το πόσο ταλαντούχα είναι ή το αν εγώ είμαι ταλαντούχος ή όχι, αυτό δεν μειώνεται. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει και δεν μου αρέσει καθόλου, δεν μου ταιριάζει. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός των προσώπων που βρίσκονται σε ένα εξώφυλλο, των προσώπων που συναντιούνται σε έναν χώρο ή των προσώπων που είναι σε ένα πάνελ. Είμαστε όλοι σε ένα τσουβάλι, αλλά δεν είμαστε όλοι σε ένα τσουβάλι Και κρίνω το τσουβάλι και τους ανθρώπους όχι σε σχέση με αυτό που μου λένε για σένα γιατί εσύ με έκρινες σε σχέση με αυτό που σου έλεγε ο ένας και ο άλλος. Κρίνω σε σχέση με αυτό που παράγω, μόνο. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική του ζωή, δεν με ενδιαφέρουν οι σεξουαλικές του προτιμήσεις, δεν με ενδιαφέρει αν είναι άσπρος, μαύρος, κίτρινος, μπλε, δεν με ενδιαφέρει τι λεφτά έχει, με ενδιαφέρει αυτό που παράγει». Όταν ρωτήθηκε για τις εκπομπές που σχολίαζαν ότι έκανε unfollow στο instagram την Τριανταφυλλίδου και αν μιλούν ξανά απάντησε: «Οι εκπομπές κάνουν τη δουλειά τους, και να είναι καλά οι άνθρωποι, να έχουν υγεία στις οικογένειές τους, να πάνε καλά στις δουλειές τους… Καταλαβαίνω τη δουλειά που κάνουν, απλά να υπάρχει κι ένα όριο στο να ξεκαθαρίζουμε ποιος άνθρωπος παράγει και ποιοι άνθρωποι μεταφέρουν τον κώ…o τους ή τα βυζ…ά τους ή το Instagram τους και από αυτό βγάζουν χρήματα. Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved