Παύλος Χαϊκάλης: Αποκαλύπτει τα πάντα για το ρόλο του στη σειρά «Ελεύθερη σχέση»
Showbiz

Παύλος Χαϊκάλης: Αποκαλύπτει τα πάντα για το ρόλο του στη σειρά «Ελεύθερη σχέση»

Ο Παύλος Χαϊκάλης υποδύεται τον Νίκο στη νέα σειρά του Open tv «Ελεύθερη σχέση».

Πρόκειται για έναν απελπισμένο σύζυγο και πατέρα, ο οποίος προσπαθεί πάση θυσία να σώσει το γάμο του, αλλά και το γάμο της κόρης του Κλαίρης (Δήμητρας Ματσούκα).

-Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ του Νίκου;
«Ο Νίκος είναι ένας συντηρητικός, ευσυνείδητος, ντροπαλός χαρακτήρας, που στη σειρά αυτή προσπαθεί να ξεπεράσει τα όρια του και να ανακαλύψει καινούργιους κόσμους. Αγαπάει τη γυναίκα του, αλλά θα βρεθεί μπροστά σε γεγονότα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει. Η οικογένεια του σημαίνει πολλά γι' αυτόν. Όμως, θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να την έχει υπό έλεγχο. Θα δούμε αν θα τα καταφέρει».

-Πιστεύει στο γάμο;
«Απόλυτα. Είτε πρόκειται για το δικό του είτε για κάποιον άλλο».

-Θέλει να σώσει το γάμο της κόρης του;
«Καθώς είναι υπέρ του θεσμού, αυτονόητο είναι ότι θα παλέψει σκληρά για να βοηθήσει, ώστε να σταθεί ο γάμος της κόρης του».

-Θα αλλαξοπιστήσει στον ταραχώδη έγγαμο βίο του;
«Δεν το θέλει, αλλά δεν ξέρουμε τι έχει αποφασίσει η μοίρα κι ο συγγραφέας. Υπομονή!»

-Ο Νίκος Θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά;
«Σε καμία περίπτωση. Οι συνθήκες τον σπρώχνουν, βέβαια, να κάνει κάτι τέτοιο. Τσαλαβουτάει σε κάτι που δεν γνωρίζει και δεν ξέρουμε πού θα τον οδηγήσει τελικά».

-Πώς θα χαρακτηρίζατε τη φετινή τηλεοπτική χρονιά;
«Μέχρι στιγμής, δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. Αυτό προκαλεί εντύπωση, γιατί με τον ανταγωνισμό που υπάρχει, σε σχέση με άλλες πλατφόρμες και πηγές διασκέδασης, θα έπρεπε να στοχεύει σε πιο υψηλά επίπεδα. Εύχομαι κάποιοι να το αντιληφθούν νωρίς», λέει στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved