Πέτρος Πολυχρονίδης: Δε φαντάζεστε τι του έχουν δώσει νικητές από τον «Τροχό»
Showbiz

Πέτρος Πολυχρονίδης: Δε φαντάζεστε τι του έχουν δώσει νικητές από τον «Τροχό»

Πέμπτη σεζόν που Ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη καθηλώνει καθημερινά τους τηλεθεατές στις 18.40 στο Star.

Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του μιλάει για αγαπημένο τηλεπαιχνίδι και αν έχει κρατήσει επαφές με τους νικητές…

«Το “Game of thrones” μπορεί να σταματήσει, εμείς -και σας το υπογράφω- ως “Τροχός της τύχης” θα συνεχίσουμε. Κάνοντας έναν απολογισμό και της χρονιάς που σε λίγο θα μας αποχαιρετήσει, έχω να πω ότι ο “Τροχός” αποδεικνύει ότι ένα τηλεπαιχνίδι, αν αγαπηθεί από τον κόσμο, μπορεί να στεριώσει στην ελληνική τηλεόραση με οποιονδήποτε ανταγωνισμό και να γίνει συνήθεια. Το κοινό έχει ανταμείψει τη συνέπειά μας στην ουσιαστική ψυχαγωγία και μας επιβραβεύει με ποσοστά τηλεθέασης που είναι πιο υψηλά από τα πρώτα χρόνια προβολής του παιχνιδιού. Απίστευτο; Και όμως αληθινό» αναφέρει.

Αλήθεια, έχει κρατήσει επαφές με τους νικητές του τηλεπαιχνιδιού; «Οχι, δεν έχω κάνει νέα φιλαράκια. Αλλά όσοι έχουν κερδίσει έχουν κάνει αυτό που μου είχαν τάξει. Θυμάμαι έναν νικητή που μου έφερε σε ταψί χειροποίητη κολοκυθόπιτα, μια κοπέλα που μου έπλεξε μπλούζα, μια κυρία που μου έφερε βάζα με γλυκά του κουταλιού» λέει στην Espresso και συμπληρώνει: «Ο “Τροχός” έχει αναδείξει μέσα από 2.700 παίκτες 900 νικητές σε 900 επεισόδια που προβλήθηκαν σερί. Κι επειδή οι αριθμοί έχουν τη δική τους αλήθεια, φανταστείτε ότι ο παλιός “Τροχός της τύχης”, που προβλήθηκε από δύο κανάλια, το Mega και τον ΑΝΤ1, με τους Πολυχρονίου, Κατρανίδη, Χαϊκάλη, Κουτράκη ως παρουσιαστές δεν είχαν φτάσει τα 800 επεισόδια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved