Κ. Βασάλος: Το παράπονο του πατέρα του Γιάννη: «Σπάνια βλεπόμαστε με τον Κωνσταντίνο πια»
Showbiz

Κ. Βασάλος: Το παράπονο του πατέρα του Γιάννη: «Σπάνια βλεπόμαστε με τον Κωνσταντίνο πια»

Η νέα καριέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου στην τηλεόραση αλλά και η σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον έχει απομακρύνει από τον πατέρα του Γιάννη Βασάλο, όπως αποκαλύπτει ο τελευταίος σε συνέντευξή του. 

«Παλιά ήμασταν όλη μέρα στο γυμναστήριο, δουλεύαμε μαζί. Εκείνος έχει πια την τηλεόραση και είναι δύσκολο η επαφή μας να είναι όπως στο παρελθόν. Η ζωή του Κωνσταντίνου έχει αλλάξει μετά το παιχνίδι…» εκμυστηρεύεται ο Γιάννης Βασάλος στο περιοδικό People.

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: «Ο χρόνος θα δείξει τι θα φέρει όλο αυτό». Ο γνωστός γυμναστής, μιλάει και για όσα άλλαξαν για τον ίδιο, μετά τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του γιου του και την απουσία του από το γυμναστήριο: «Κουράζομαι παραπάνω τώρα που ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εκτός γυμναστηρίου. Έκανε καλά τη δουλειά του και είναι αγαπητός. Ως παγκόσμιος πρωταθλητής διαθέτει το know-how και έπρεπε να βρω κάποιον στη θέση του και ουσιαστικά να ξεκινήσω από την αρχή».

Με δεδομένο ότι η σχέση του Κωνσταντίνου με την Ευρυδίκη πηγαίνει πολύ καλά, ίσως σύντομα ο ίδιος γίνει παππούς; Πόσο έτοιμος είναι όμως για ένα τέτοιο ενδεχόμενο; «Νομίζω ότι κάθε φάση της ζωής έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτού του είδους το συναίσθημα δεν το έχω ζήσει ακόμη, οπότε με σωστή διαχείριση είναι καλοδεχούμενο. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ. Στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων παππούς σημαίνει “δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου”. Εμένα δεν με ενοχλεί ο τίτλος του παππού, αλλά η φυσική κατάστασή του!» είπε ο Γιάννης Βασάλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved