Μυριέλλα Κουρεντή: Η γυμνή εμφάνιση επί σκηνής, ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά και το ξανθό
Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή: Η γυμνή εμφάνιση επί σκηνής, ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά και το ξανθό

Η Μυριέλλα Κουρεντή πρωταγωνιστεί στο "Χαμάμ γυναικών" στο θέατρο αλλά και στο σίριαλ του Open, Ελεύθερη σχέση. Η ίδια μιλάει για όλα, ακόμα και για τα προσωπικά της... 

Σε ό,τι αφορά το γυμνό που απαιτεί ο θεατρικός ρόλος της; Η Μυριέλλα Κουρεντή δηλώνει: «Δεν με απασχόλησε, γιατί θεωρώ πως είναι τόσο αληθινή η σχέση των γυναικών που δημιουργείται πάνω στη σκηνή, που από ένα σημείο και μετά ούτε που το προσέχεις. Το συζητήσαμε με τη Βάσια (σ.σ. Παναγοπούλου) και ήξερα πως δεν θα γινόταν καθόλου πρόστυχο. Το γυμνό το θεωρώ τέχνη, αν γίνεται σωστά, δεν το θεωρώ ντροπή», απαντά. Για τις ανάγκες ενός άλλου ρόλου, στο σίριαλ «Ελεύθερη σχέση» του καναλιού Open, η Μυριέλλα Κουρεντή έγινε ξανθιά.

Υπεύθυνος για την αλλαγή χρώματος των μαλλιών της είναι ο σκηνοθέτης της σειράς. «Ήμουν μελαχρινή με μακριά μαλλιά για μεγάλο διάστημα και ήθελα μια αλλαγή. Το ξανθό προέκυψε όταν μου τηλεφώνησε ο Βασίλης Θωμόπουλος και μου πρότεινε τον ρόλο της Ρούλας, οπότε θεώρησα ωραία ιδέα το να γίνω πάλι ξανθιά, όπως στην πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά “Ενας μήνας και κάτι”, επίσης με σκηνοθέτη τον Θωμόπουλο. Ηταν ένας ουρανοκατέβατος ρόλος που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Δεν το μετάνιωσα, γιατί με ανανέωσε».

Ως ξανθιά, έχει άραγε περισσότερες κατακτήσεις; «Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές! Αλλά η αλήθεια είναι πως ό,τι ακούω το ακούω από τα σχόλια στα social media, δεν κυκλοφορώ πολύ. Άλλωστε, στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά, δεν θέλω να δίνω δικαιώματα», λέει γελώντας. Και εξηγεί: «Είμαι σε μια όμορφη σχέση, είμαι πολύ καλά, αλλά δεν θέλω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο μας και δεν μιλάω γι’ αυτά, γιατί πιστεύω πως πρέπει να προστατεύουμε αυτούς που αγαπάμε».

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved