Φαίδων Κεφαλέας: Αυτή είναι η γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη!
Showbiz

Φαίδων Κεφαλέας: Αυτή είναι η γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη!

Ο Φαίδων Κεφαλέας, ήταν ένα από τα πρόσωπα που  ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Έπειτα από τη συνεργασία του με την Ελένη έκανε κάποια δικά του τηλεοπτικά και θεατρικά βήματα και μετά… χάθηκε.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, βρέθηκε μετανάστης στη Νέα Υόρκη όπου ζει τα τελευταία χρόνια, ο Φαίδων Κεφαλέας γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο της Ελληνοαμερικανίδας Άννας Χριστίνας Αρβανίτη και η ζωή του άλλαξε εντελώς!
Οι γονείς της κοπέλας του έχουν αλυσίδα εστίασης, ενώ η ίδια έχει αποφοιτήσει από το New York University, στο οποίο σπούδασε business and economics. Μένουν μαζί και είναι πολύ ερωτευμένοι!

Ο ίδιος, ασχολείται πια με business management σε μαγαζιά, αλλά παράλληλα έχει και συμβόλαιο με μεγάλο καλλιτεχνικό πρακτορείο της Νέας Υόρκης.
«Ο πρώτος χρόνος, ίσως και ο δεύτερος της προσαρμογής μου, ήταν πολύ δύσκολος για μένα. Η κουλτούρα της Αμερικής δεν έχει καμία σχέση με αυτή της Ευρώπης. Η νοοτροπία είναι άλλη, ο τρόπος σκέψης είναι διαφορετικός, ακόμα και η αίσθηση του χιούμορ των Αμερικανών δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας. Και να σκεφτείς ότι είμαι από τη φύση μου προσαρμοστικός.
Ωστόσο, με τη βοήθεια της κοπέλας μου και μέσα από τις πολλές ώρες δουλειάς κατάφερα να ξεπεράσω αρκετές ανασφάλειες που είχα. Είναι τέτοιοι οι ρυθμοί της Νέας Υόρκης, που δεν σου δίνουν τον χρόνο να σκεφτείς όσο θα ήθελες. Καλώς ή κακώς. Η Αμερική είναι για μερικούς. Δεν είναι για όλους» είχε πει.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved