Αλέξης Γεωργούλης: «Η Αθήνα είναι πιο όμορφη από όσα μέρη έχω πάει»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Η Αθήνα είναι πιο όμορφη από όσα μέρη έχω πάει»

Ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στην διεθνή σειρά «Τhe Durrells», η οποία τυγχάνει μεγάλης αποδοχής στην Αγγλία, και αποκαλύπτει αν επιθυμεί να συνεχίσει περαιτέρω την υποκριτική εκτός συνόρων.

Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στο show του ANT1 «Your Face Sounds Familiar», εξηγεί γιατί ο Έλληνας ηθοποιός δυσκολεύεται να κάνει διεθνή καριέρα:

«Αν εξαιρέσεις τους Άγγλους και τους Αμερικάνους που παίζουν μιλώντας τη γλώσσα τους, η οποία είναι η αγγλική, οι ηθοποιοί από όλες τις άλλες χώρες έχουν πρόβλημα. Εμείς το αντιμετωπίζουμε λίγο πιο έντονα γιατί είμαστε μικρό κράτος. Ναι μεν έχουμε «δυνατή» φωνή και μας ακούει ο κόσμος αρκετές φορές, αλλά είμαστε μικρούλα χώρα, οπότε το να ακουστούν οι Έλληνες καλλιτέχνες που βγαίνουν έξω έχει λίγες πιθανότητες. Παρ' όλα αυτά, αναλογικά με ηθοποιούς από άλλες χώρες που επιχειρούν διεθνή καριέρα, νομίζω ότι τα καταφέρνουμε σε πολύ καλό ποσοστό».

Σε ερώτηση που αφορά στο αν επιθυμεί να δουλέψει ξανά στο εξωτερικό, απαντά στο περιοδικό GALA:

«Το δικό μου όνειρο από τη στιγμή που έφυγα και κυκλοφόρησα σε άλλους τόπους είναι να δουλεύω έξω αλλά να ζω «μέσα». Δύσκολο, αλλά νομίζω ότι βηματάκι-βηματάκι μπορεί να πλησιάσει κανείς σε αυτή την κατάσταση. Με το «Durrells» δουλεύαμε στην Κέρκυρα και στο Λονδίνο αλλά μπορούσα να ζω και στην Αθήνα. Η Ελλάδα γύρω από την Αθήνα είναι πιο όμορφη, αλλά η Αθήνα είναι πιο όμορφη από όσα μέρη έχω πάει. Δεν το λέω από αρχιτεκτονικής άποψης, το εννοώ σε επίπεδο ενέργειας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved