Ράνια Θρασκιά: Γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της! Ο καρδιοχειρουργός που της έκλεψε την καρδιά!
Showbiz

Ράνια Θρασκιά: Γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της! Ο καρδιοχειρουργός που της έκλεψε την καρδιά!

Επανεκκίνηση στη ζωή της φαίνεται πως έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Ράνια Θρασκιά, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η όμορφη παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας έχει κατασταλάξει στα «θέλω» της και δείχνει να διανύει μια πραγματικά πολύ όμορφη περίοδο, καθώς, εκτός από το γεγονός ότι ασχολείται με την ψυχολογία, που ανέκαθεν ήταν ένα από τα μεγάλα όνειρά της επαγγελματικά, είναι καλά και στα προσωπικά της.

Αιτία είναι ο νέος άντρας που έχει μπει στη ζωή της εδώ και έναν χρόνο και μονοπωλεί την καρδιά της. Πρόκειται για τον 45χρονο καρδιοχειρουργό Ιωάννη Παραλίκα, ο οποίος είναι επιμελητής χειρουργός θώρακος και καρδιάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας. Οι δυο τους κάθισαν απέναντι και όχι δίπλα-δίπλα, ίσως επειδή ήθελαν να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις ανάμεσά τους, ώστε να μην προκαλέσουν τα βλέμματα των γύρω τους που αναγνώρισαν την όμορφη παρουσιάστρια.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως, όταν η ατμόσφαιρα έγινε πιο κεφάτη και το τραγούδι, σε συνδυασμό με το ποτό, τους έκανε να χαλαρώσουν, οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν ερωτικές ματιές και να συμπεριφέρονται σαν να μην υπήρχε κανείς γύρω τους. Έκτοτε, η Ράνια Θρασκιά, σύμφωνα με τη Realnews, δεν έχει πραγματοποιήσει ξανά δημόσια εμφάνιση με τον νέο συνοδό της, ενώ, όπως κάνει από την πρώτη μέρα που τη γνωρίσαμε, δεν αποκαλύπτει απολύτως τίποτα για την προσωπική της ζωή.

Μετά το διαζύγιο με τον σύζυγό της, τον γνωστό οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο, τίποτα δεν ήταν εύκολο για τη Ρ. Θρασκιά. Αλλωστε, το είχε παραδεχθεί και εκείνη τη μία και μοναδική φορά που μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και στην καλή της φίλη Φαίη Σκορδά: «Αυτή η περίοδος στη ζωή μου έχει έναν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι να ξεχειλίζω από ευγνωμοσύνη. Εχω πάρα πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή μου και κυρίως, μέσα από έναν μεγάλο προσωπικό αγώνα, υπάρχουν δύο παιδιά, τα παιδιά μας, τα οποία έχουν στην καθημερινότητά τους όλα εκείνα τα εφόδια, τα εργαλεία, για να κάνουν τη ζωή τους όσο πιο φωτεινή γίνεται. Εχουν δύο γονείς, έχουν αγάπη, ασφάλεια, αποδοχή και αυτό για εμένα είναι -αν όχι το μοναδικό- ίσως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Οπότε, από όλο αυτό που έχει συμβεί στη ζωή μου, κρατάω αυτό», είχε πει η όμορφη ψυχολόγος, η οποία πλέον δείχνει να έχει αφήσει οριστικά στο παρελθόν το κεφάλαιο του γάμου της, δίνοντας προτεραιότητα στον ρόλο της μητέρας για τους δύο γιους της, τον 8χρονο Διονύση και τον 6χρονο Κωνσταντίνο, που είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Πηγή φωτό: Papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved