Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το µονόπετρο µε το µαύρο διαµάντι, ο γάμος με τον Μηλιώνη και ένα παιδί!
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το µονόπετρο µε το µαύρο διαµάντι, ο γάμος με τον Μηλιώνη και ένα παιδί!

Ενα μονόπετρο που έκανε δώρο ο Δημήτρης Μηλιώνης στη Δήμητρα Αλεξανδράκη, έκανε πολλούς να πιστέψουν πως το ζευγάρι σκέφτεται ναεπισηµοποιήσει άµεσα τη σχέση του. 

Οµως, η μελαχρινή καλλονή ξεκαθαρίζει: «Το µονόπετρο µε το µαύρο διαµάντι ήταν δώρο για τη γιορτή µου. ∆εν έχουµε κανονίσει ακόµα να τελέσουµε το ιερό µυστήριο του γάµου». Ούτε και είναι έτοιµοι οι δυο τους για τη δηµιουργία οικογένειας, καθώς, όπως λέει χαριτολογώντας το όµορφο µοντέλο: «Μεγαλώσαµε ήδη την οικογένειά µας κατά ένα µέλος, τη µικρή µας σκυλίτσα, την Aiza. Την έχουµε σαν παιδάκι µας. Εχουµε συζητήσει βέβαια και για το ενδεχόµενο ενός παιδιού, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω ακόµα έτοιµη».

Μέσα από τις δυσκολίες, η ∆ήµητρα είδε µε άλλα µάτια τη ζωή. «Αφού τελείωσε το “Nomads”, µετά από σχεδόν έναν µήνα κατάφερα να µπω πάλι στην καθηµερινότητά µου και στις δουλειές µου», τονίζει στη Realnews.

«Ολο αυτό που έζησα στη Μαδαγασκάρη ήταν απλά µια µοναδική εµπειρία και πήρα πολλά µαθήµατα. Αλλά και όταν επέστρεψα κατάλαβα αρκετά για τους ανθρώπους», συµπληρώνει. Να θυµίσουµε ότι η ∆ήμητρα Αλεξανδράκη είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, νιώθοντας έντονη ψυχολογική πίεση.

«Ηθελα πάρα πολύ να παραµείνω στο παιχνίδι και ένας λόγος ήταν για να µην απογοητεύσω τον κόσµο, αλλά φυσικά ήταν και το προσωπικό στοίχηµα µε τον εαυτό µου. ∆υστυχώς, λόγω της ψυχολογικής πίεσης, δεν τα κατάφερα και παραιτήθηκα. Η σκέψη ότι ο άνθρωπός µου είναι επίσης σε άσχηµη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας του ότι είµαι µακριά, χωρίς επικοινωνία, ήταν κάτι που δεν άντεχα», λέει η ίδια. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελµατικά της, η µελαχρινή καλλονή, η οποία συνεχίζει να ανεβαίνει στις πασαρέλες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών, διαθέτει το δικό της κανάλι στο ΥouΤube µε συµβουλές και tips οµορφιάς για τη σύγχρονη γυναίκα, που πηγαίνει πολύ καλά στο διαδίκτυο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved