Η νέα δουλειά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Showbiz

Η νέα δουλειά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πραγματοποίησε νέα συνεργασία.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεισε τη νέα της δουλειά με εταιρεία ρούχων και η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε σε μεγάλο μαγαζί της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Κατέυθασε στον χώρο χαμογελαστή και ευδιάθετη και πανέτοιμη για δουλειά, ενώ συνοδευόταν από τον Χάρη Σιανίδη. Η φωτογράφιση κράτησ αρκετές ώρες, με την παρουσιάστρια να ακούει τις οδηγίες των φωτοφράφων γα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε, είναι κάτι που ξέρει να κάνει καλά, αφού η πορεία της στον χώρο των media ξεκίνησε από το modeling.

Πόζαρε με επαγγελματισμό, ενώ δεν έχασε στιμή το χαμόγελό της.

Η παρουσιάστρια ειναι στα πάνω της επαγγελματικά, ενώ μετά την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Νίκο Μουτσινά είδαμε μια άλλη, πιο girly Κωνσταντίνα.

«Έτσι ήμουν απλά δεν το έδειχνα, τώρα απλά κάνω αυτό που κάνω και στο σπίτι μου! Τώρα δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από το γυαλί και από το σπίτι.», είχε πεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον είχε δηλώσει:

«Δεν είχα ποτέ συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ. Είχα με την Acun media και το πάμε με το project. Ήταν το Survivor, μετά το My Style Rocks 2, μετά δεν ξέρω...Ήταν ένα project που απόλαυσα πάρα πολύ το My Style Rocks και φάνηκε… τώρα διάφορα συζητάω…».

Δείτε φωτογραφίες.

Πηγή: NDP Photo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved