Aσημακοπούλου-Μπουρδούμης: «Το κοινό είναι πιστό στο «Σόι»
Showbiz

Aσημακοπούλου-Μπουρδούμης: «Το κοινό είναι πιστό στο «Σόι»

Για το αν θεωρούν ότι είναι από τους νικητές της σεζόν, μίλησαν οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Σόι», Iωάννα Ασημακοπούλου και Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Επίσης η ξανθιά ηθοποιός αναφέρθηκε στο αν υπάρχουν πραγματικές φιλίες σε αυτόν τον χώρο.

«Tο Σόι» VS «Μasterchef» και «Survivor»... Θεωρείτε ότι είστε από τους νικητές της σεζόν;
Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Νίκη για εμένα είναι η σταθερή αγάπη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια που παίζεται το «Σόι» και αποτυπώνεται κάθε μέρα με πολλούς τρόπους, γεγονός που για έναν ηθοποιό είναι μια σημαντική αναγνώριση. Σε ό,τι αφορά τις εκπομπές που αναφέρατε, θεωρώ ότι επειδή ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία ψυχαγωγίας θα ήταν άδικο για όλους να μπούμε σε συγκρίσεις και να μιλήσουμε τόσο αυθαίρετα για νικητές και ηττημένους».
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όπως ανέφερα κι εγώ, δεν είναι ανταγωνιστικά προϊόντα. Το «Σόι» κρατά τα κεκτημένα, δεν είναι λίγο μετά από πέντε σεζόν να σημειώνουμε τέτοια τηλεθέαση. Το κοινό αποδεικνύει ότι μας είναι πιστό, είναι κάτι άλλωστε που το διαπιστώνουμε και στην καθημερινότητα μας».


Ιωάννα, πρόσφατα δήλωσες ότι με τη Βάσω Λασκαράκη και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου έχετε γίνει αληθινές φίλες. Τελικά, σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν πραγματικές φιλίες;
«Φυσικά και υπάρχουν! Απλά, όταν η φύση της δουλειάς σε αναγκάζει να αλλάζεις συνεργάτες τόσο συχνά, είναι αναπόφευκτο κάποιες γνωριμίες να κάνουν πιο γρήγορους κύκλους. Όμως, εγώ έχω κάνει ουσιαστικές φιλίες που κρατάνε χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτές!», λέει στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved