Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν ξέρω αλήθεια γιατί πιέζω τόσο πολύ τον εαυτό μου»
Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν ξέρω αλήθεια γιατί πιέζω τόσο πολύ τον εαυτό μου»

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται ότι έχει υποστεί τρομακτική πίεση, την οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί και αποκαλύπτει τον λόγο.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αποκαλύπτει ακόμη πώς διαχειρίζεται τις δύσκολες περιόδους και δεν διστάζει να μιλήσει για αυτό που θέλει να σταματήσει πλέον να κάνει.

Υπάρχουν φίλοι που έχασες την περίοδο που ήσουν εκτός τηλεόρασης;

Όχι. Τους φίλους μου δεν τους έχασα, έχω όσους είχα πάντα. Τώρα αυτό, που έρχονται κάποιοι και φεύγουν λόγω της δημοσιότητας, υπάρχει πάντα. Είναι σαν τα καιρικά φαινόμενα.

Άρα, δεν σε προβλημάτισε...

Με άλλους περνάμε τα χρόνια μας, με άλλους τους μήνες μας και με άλλους τις ημέρες μας. Είναι τρία διαφορετικά είδη ανθρώπων. Μπορεί να βλέπεις έναν άν­θρωπο μία φορά τον χρόνο και να είναι κάποιος που εμπιστεύεσαι και τον ακούς, και να βλέπεις ανθρώπους καθημερινά που να μη σημαίνουν τίποτε, από άποψη επιρροής.

Η μεγάλη αποδοχή και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών έχει και μια άλλη όψη, όχι τόσο πανηγυρική... Πόση πίεση έχεις αισθανθεί;

Τρομακτική.

Πώς τη διαχειρίζεσαι;

Δεν μπορώ να τη διαχειριστώ, είναι τρομακτική. Ώρες-ώρες νομίζω πως θα πεταχτεί το μυαλό μου έξω από το κεφάλι. Και δεν ξέρω αλήθεια γιατί πιέζω τόσο πολύ τον εαυτό μου. Τον κακομε­ταχειρίζομαι.

Πόσες ώρες κοιμάσαι σε τέτοιες δύσκο­λες περιόδους;

Έχει τύχει χρονιά να έχω βγει μόνο μία Πέμπτη έξω. 'Εναν χρόνο ολόκληρο. Όταν έχω το Τσαντίρι, δεν με βλέπεις πουθενά. Τώρα θα πρέπει να πάω κάπου την Τρίτη (σ.σ. την περασμένη Τρίτη) και έχω κάνει υπολογισμούς για το πόσο νωρίς πρέπει να ξεκινήσω, πόσες ώρες θα καθίσω και από που θα κερδίσω πίσω τις δύο ώρες που θα λείπω. Αλλάζω ένα ολόκληρο σύστημα για να κερδίσω αυτές τις δύο ώρες που θα πάω κάπου. Δεν μου αρέσει καθόλου που το κάνω αυτό.

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved