Δύσκολες στιγμές για την Ελένη Πετρουλάκη – Τι συνέβη;
Showbiz

Δύσκολες στιγμές για την Ελένη Πετρουλάκη – Τι συνέβη;

Δύσκολες στιγμές έζησε η Ελένη Πετρουλάκη το πρωί του περασμένου Σαββάτου λόγω της πρόσφατης θεομηνίας που έπληξε το παραλιακό θέρετρο Μακρύς Γυαλός στον νομό Λασιθίου.

Όπως είναι γνωστό, η ασταμάτητη βροχή είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν χείμαρροι στην περιοχή, οι οποίοι ερχόμενοι με ένταση από τα γύρω βουνά δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο περασμά τους.

Μάλιστα, ένα από τα καταστήματα που βρέθηκαν στο πέρασμά τους ήταν και της μαμάς της Ελένης.

Η Ελένη Πετρουλάκη ανέφερε στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα: «Το Σάββατο, μέσα σε τρεις ώρες έγινε αυτή η καταστροφή. Ο μπαμπάς μου βρέθηκε αποκλεισμένος σε ένα βουνό και η μαμά μου, η οποία ήταν στην Αθήνα, κοντά μου, άκουγε από το τηλέφωνο ότι καταστρέφεται η περιοχή μας.» Και συνέχισε: «Έγινε υπερχείλιση των χειμάρρων και κατέβηκαν τα νερά από τα γύρω βουνά μαζί με πέτρες, παίρνοντας ό,τι έβρισκαν στο πέρασμά τους, στο λιμανάκι του Μακρύ Γυαλού. Κινδύνεψαν τρία παιδάκια, τα οποία έσωσε τελικά ένας δύτης. Και πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι, από ότι άκουσα, παραλίγο να πνιγούν. Οι συντοπίτες μου βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και η ψυχή μου κλαίει αυτή τη στιγμή. Είναι το μέρος που μεγάλωσα και γεννήθηκα και πραγματικά κλαίω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved