Αγγελική Ηλιάδη: Απαντά πρώτη φορά  στις δηλώσεις της μαμάς του Σάββα Γκέντσογλου
VIDEO

Αγγελική Ηλιάδη: Απαντά πρώτη φορά στις δηλώσεις της μαμάς του Σάββα Γκέντσογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά πρώτη φορά on camera για τις δηλώσεις της μαμάς του Σάββα Γκέντσογλου.

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι η μητέρα του Σάββα, η κυρία Κυριακή με δηλώσεις της σε εβδομαδιαίο περιοδικό τα έχωσε στην «πρώην νύφη» της, στην Αγγελική Ηλιάδη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει πριν λίγες μέρες μέσα από το Happy Day: «Μιλήσαμε με το περιβάλλον της Αγγελικής Ηλιάδη για να έχουμε μια απάντηση, η οποία θέλει πια να μιλάει μέσω του δικηγόρου της, για αυτό δεν θα δείτε πουθενά δική της δήλωση. Ωστόσο πολύ κοντινός της άνθρωπος μας είπε ότι έχει στενοχωρηθεί πολύ και εκείνη και η οικογένειά της και ο πατέρας της που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Θέλει να ξεμπερδεύει με όλο αυτό και να προχωρήσει και δεν θέλει συνέχεια να ανακυκλώνει. Σε σχέση με την πεθερά της, είπε ότι πέντε χρόνια που είναι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της να το δει. Μόνο όταν το πήγαινε ο Σάββας στο χωριό. Αυτό λέει η πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη».

H Aγγελική σπάει τη σιωπή της και μιλά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο open: «Είμαι καλά, ετοιμάζω να βγω να τραγουδήσω σε λίγο…

Αυτή η χρονιά είχε τις δυσκολίες της, όλα αυτά που πέρασα με την υγεία μου. Όμως όλα καλά ευτυχώς!

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι από την συνέντευξη που παραχώρησε η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου. Δεν σχολιάζω πράγματα που λέγονται από ανθρώπους που είτε δεν με γνωρίζουν προσωπικά είτε από ανθρώπους που δεν είναι στην οικογένειά μου μέσα.

Εγώ έχω πάει δυο καλοκαίρια των 5 χρονών γιο μου, στην γιαγιά του για να την δει! Τα παιδιά μου είναι ένα ιερό πράγμα, δεν θέλω να τα ακουμπάει τίποτα και κανένας…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!