Ελεονώρα Μελέτη: Ο γάμος, το δεύτερο παιδί και η βάφτιση της μικρής
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Ο γάμος, το δεύτερο παιδί και η βάφτιση της μικρής

Η Ελεονώρα Μελέτη, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Η όμορφη παρουσιάστρια, μίλησε για το παιδί της αλλά και για τη σχέση με τον σύζυγό της και αν έχει αλλάξει κάτι με τον ερχομό του παιδιού.

Η σχέση σου με τον Θοδωρή μετά τον ερχομό του παιδιού σε τι άλλαξε;

«Τη σχέση την κράτησε ο Θοδωρής μετά τον ερχομό της μικρής. Εγώ κρατούσα τη μικρή και ο άντρας μου τη σχέση. Είμαστε δυο γονείς που αποφάσισαν να διαβούν τον δύσκολο δρόμο και τι εννοώ: Αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε τη μικρή οι δυο μας με τη συνδρομή μόνο των γιαγιάδων και αυτό όταν πραγματικά χρειάζεται. Προσάρμοσα τα ωράρια μου ώστε να μη δουλεύω όλη μέρα, ο Θοδωρής προσάρμοσε κι αυτός το πρόγραμμα του γιατί μπορεί να έχει ένα ευέλικτο ωράριο στη δουλειά του. Ήμουν και είμαι πάνω από τη μικρή στο 100%. Μαζί πάμε βόλτα, μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε. Ήταν μια τεράστια αλλαγή για εμένα. Έβαλα πίσω όλες μου τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τα χόμπι μου, όλη την παλιά ζωή. Υπήρξαν στιγμές λοιπόν που είχα ένταση. Το διαχειρίστηκε ο Θοδωρής αυτό. Και όπως λέει και η ψυχολογία, η γυναίκα τον πρώτο χρόνο μεγαλώνει το παιδί και ο άνδρας θρέφει τη σχέση. Έτσι πορευτήκαμε κι εμείς και είμαστε πολύ καλά».

Ο πολιτικός γάμος έγινε «κεκλεισμένων των θυρών» και θα ήθελα να μου πεις τι έχετε αποφασίσει για τον θρησκευτικό γάμο και τη βάπτιση της μικρής. Είχες πει σε συνέντευξη σου το φθινόπωρο πως είναι μια σκέψη να τελέσετε και τα δύο μυστήρια μαζί...

«Ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα μου. Έχει γίνει ο πολιτικός. Η βάπτιση θα αργήσει ακόμη. Συνειδητά. Θέλουμε να μεγαλώσει λίγο η μικρή. Να μη νιώθει άβολα έχοντας γύρω της αρκετό κόσμο, να μπορεί να ακούσει μια δυο οδηγίες και στην τελική να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί».

Ένα δεύτερο παιδί θέλετε;

«Το συζητάμε. Ίσως λίγο περισσότερο το θέλει ο Θοδωρής που προέρχεται από μια μεγάλη οικογένεια. Εγώ είμαι λίγο πιο επιφυλακτική, μάλλον γιατί είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό».

Τα πρώτα χρόνια της καριέρας σου είχες μια αρκετά ανοιχτή σχέση με τη δημοσιότητα, μετά έκανες στροφή 180 μοιρών. Υπήρξαν στιγμές που η έντονη δημοσιότητα όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή σε πλήγωσε ή έκανε κακό σε σχέσεις σου;

«Δεν την επιζητούσα ούτε στην αρχή της καριέρας μου τη δημοσιότητα. Μου την επέβαλαν. Το έχει πει και η Κατερίνα Γκαγκάκη που ήταν διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΝΤΙ. Κάθε Δευτέρα έβγαινε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δημοσιότητας το οποίο έπρεπε να ακολουθώ πιστά και περιλάμβανε διάφορες κοσμικές εμφανίσεις, συνεντεύξεις κτλ. Κάποια στιγμή είπα «δεν αντέχω άλλο». Αργότερα, έπειτα από ένα περιστατικό πλήρους παραβίασης της προσωπικής μου ζωής, έβαλα όρια και ίσως το έκανα τότε άτσαλα. Όμως μόνο έτσι μπορούσε να γίνει τότε. Ηρέμησα. Έσπασα λίγο το «εμπάργκο», μέχρι ενός σημείου πάντα, όταν γνώρισα τον Θοδωρή. Ήξερα πως αυτή η σχέση θα προχωρήσει. Και επίσης ο Θοδωρής γνώριζε τον χώρο. Δεν είμαστε καθόλου του «θεαθήναι». Κρατάμε χαμηλούς τόνους και ούτε τροφοδοτούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις για την προσωπική μας ζωή. Πιστεύω πως το να δείχνεις και να δείχνεσαι υποδηλώνει μια μέτρια σχέση με τον εαυτό σου. Καλό είναι να κρατάμε κάποια πράγματα για εμάς.

Στον πόσο καιρό της σχέσης σας κατάλαβες πως ο Θοδωρής είναι ο άντρας της ζωής σου;

«Πολύ σύντομα. Συγκατοικήσαμε από την πρώτη εβδομάδα. Μιλήσαμε για γάμο από την τρίτη εβδομάδα», είπε στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved