Ελεονώρα Μελέτη:«Νομίζω πως έχει φανεί όταν κάνω κάτι και δεν το απολαμβάνω. Και το έκοψα κιόλας...»
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη:«Νομίζω πως έχει φανεί όταν κάνω κάτι και δεν το απολαμβάνω. Και το έκοψα κιόλας...»

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης σε γνωστό περιοδικό. 

Η παρουσιάστρια του ALPHA, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε και σε εκπομπές που έχει παρουσιάσει στο παρελθόν.

Θέλω να ξεκινήσουμε με έναν πρώτο απολογισμό της σεζόν. Είσαι ευχαριστημένη με το «Μετά τα μεσάνυχτα»; Και σε ρωτάω και για την τηλεθέαση και για το παραγόμενο αποτέλεσμα.

«Ναι, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ξεκινάω από το περιεχόμενο. Νιώθω πως είμαι μέσα στο πλαίσιο που είχαμε θέσει από την αρχή της εκπομπής, δεν έχουμε παρεκκλίνει καθόλου. Είμαι επίσης ευχαριστημένη από την ανταπόκριση του κόσμου. Από μηνύματα που λαμβάνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τα σχόλια των ίδιων των καλεσμένων για το πώς ένιωσαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Και επίσης δεν σου κρύβω ότι χαίρομαι που υπάρχουν πρόσωπα τα οποία ζήτησαν με δική τους πρωτοβουλία να έρθουν στην εκπομπή. Προτιμούν τα «Μεσάνυχτα» και αυτό για μένα είναι επιβράβευση. Τώρα, όταν όλα αυτά συνοδεύονται και από τα ποσοστά τηλεθέασης, επαγγελματίες είμαστε, σαφώς και με χαροποιεί. Δεν είμαι ο τύπος της παρουσιάστριας που θα ξυπνήσει το πρωί και το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να δει τα νούμερα. Ούτε αν πέσουμε λίγο θα με πιάσει πανικός».

Το είχες πάντα;

«Ναι. Στον «Καφέ» δεν ήξερα καν από νούμερα και την ανάλυση τους. Κάναμε 27% και δεν έδινα σημασία. Ποτέ δεν ταυτίστηκα με τα νούμερα, δεν ένιωσα πως με προσδιορίζουν. Δεν ένιωσα καλύτερη ως παρουσιάστρια με τα υψηλότερα νούμερα. Ωστόσο δεν έχω κάνει ποτέ άσχημα νούμερα σε ό,τι κι αν έχω παρουσιάσει».

Πολλοί λένε πως είναι η καλύτερη σου χρονιά στην τηλεόραση. Το πιστεύεις κι εσύ;

«Απολαμβάνω πάρα πολύ το «Μετά τα μεσάνυχτα», αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Απολάμβανα πολύ και την «Πρωινή Μελέτη» και το «Hashtag». Εγώ δεν κρύβομαι, Νομίζω πως έχει φανεί όταν κάνω κάτι και δεν το απολαμβάνω. Και το έκοψα κιόλας…»

Σε ποια περίοδο αναφέρεσαι;

«Στην μεσημεριανή εκπομπή στο Star όταν ολοκλήρωνε τον κύκλο της. Έβλεπα ότι έχει σημάδια κόπωσης και από ένα σημείο και έπειτα ένιωθα κι εγώ πως δεν έχω να προσφέρω κάτι».

Μετάνιωσες που ανέλαβες τότε εκείνη τη ζώνη;

«Δεν ήταν δική μου απόφαση. Είχε διακοπεί τότε η πρωινή εκπομπή λόγω κόστους. Και επίσης θεώρησαν πως τα 40άρια που έκανε το πρωινό θα μεταφέρονταν μεσημέρι. Δεν ήταν σωστή εκτίμηση. Το στήριξα όσο μπορούσα. Δεν μετανιώνω όμως για τα πράγματα που έχω κάνει. Στο κανάλι πέρασα πολύ καλά», λέει στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved