Ελεονώρα Μελέτη:«Ο Γρηγόρης μου αρέσει ως παρουσιαστής και θα τον παρακολουθήσω σε ό,τι κι αν κάνει»
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη:«Ο Γρηγόρης μου αρέσει ως παρουσιαστής και θα τον παρακολουθήσω σε ό,τι κι αν κάνει»

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για πολλά.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να μιλήσει και για τον ανταγωνισμό. Έτσι λοιπόν αναφέρθηκε και στον Αντώνη Κανάκη και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Έχετε κόψει από τα «Μεσάνυχτα» καλεσμένους για τους λόγους που μου ανέφερες;

«Ναι, έχω ζητήσει για συγκεκριμένο πρόσωπο τελικά να μην έρθει στην εκπομπή. Είχε προσκληθεί και προέκυψε και ένα θέμα επικαιρότητας στο οποίο όμως δεν ήθελε να αναφερθεί. Δεν μου αρέσει να μου βάζουν όρους ούτε να περιορίζομαι. Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω ούτε τον εαυτό μου ούτε τους τηλεθεατές της εκπομπής. Έχω δείξει πως δεν κιτρινίζω, δεν προσβάλλω τους καλεσμένους».

Σε γύρισμα έχει δημιουργηθεί πρόβλημα;

«Με μια έννοια, ναι. Όχι πως ο άνθρωπος δεν ήθελε να μιλήσει, αλλά δεν ήταν τηλεοπτικός. Δεν κόψαμε τη συνέντευξη, αλλά τη συμπτύξαμε. Έχει κοπεί συνέντευξη μόνο γιατί παρενέβη η νομική υπηρεσία του καναλιού, για κανέναν άλλο λόγο».

«Τζαρτζαρίσματα» με άλλες εκπομπές για καλεσμένους έχουν γίνει; Έχουμε δει, για παράδειγμα, καλεσμένους να εμφανίζονται πρώτα στα «Μεσάνυχτα» και μετά στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη και το αντίστροφο...

«Όχι, δεν βάζουμε σε κανέναν το πιστόλι στον κρόταφο να έρθει πρώτα σε εμάς. Αυτό έχει να κάνει με τον εκάστοτε καλεσμένο και την επιλογή του. Βέβαια δεν σου κρύβω πως χαίρομαι που οι συνεργάτες μου έχουν άριστα αντανακλαστικά όσον αφορά στο κλείσιμο των καλεσμένων. Προλαβαίνουν τον καλεσμένο πριν γίνει είδηση».

Ο ανταγωνισμός πώς σου φαίνεται;

«Ο Γρηγόρης μου αρέσει πολύ. Και το ξέρει και ο ίδιος, του το έχω πει. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με μηνύματα. Ο Γρηγόρης μου αρέσει ως παρουσιαστής και θα τον παρακολουθήσω σε ό,τι κι αν κάνει. Το «Βινύλιο» δεν το έχω δει. Τις Τρίτες λόγω του φόρτου εργασίας αλλά και της μικρής κοιμάμαι στις 22.00 το αργότερο. Ποιος όμως δεν έχει δει «Ράδιο Αρβύλα»; Μου αρέσει που έχω αυτούς τους ανταγωνιστές. Τον Γρηγόρη Αρνατούτογλου, τον Αντώνη Κανάκη», λέει στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved