Χρήστος Χολίδης: Αυτό είναι το πιο ακραίο φλερτ που έκανε σε κοπέλα και «έφαγε χυλόπιτα» (Vid)
Showbiz

Χρήστος Χολίδης: Αυτό είναι το πιο ακραίο φλερτ που έκανε σε κοπέλα και «έφαγε χυλόπιτα» (Vid)

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για την προσωπική του ζωή!

Ο τραγουδιστής καλεσμένος στο Πρωινό αναφέρθηκε στο πιο ακραίο φλερτ που έχει κάνει αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι τελικά «έφαγε χυλόπιτα»!

Ο τραγουδιστής είπε: «Για τον έρωτα είμαι τέρμα γκάζια»! Και όταν ρωτήθηκε από την Φαίη το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα, ο Χρήστος προέβη σε αποκαλύψεις!

Ο Χρήστος είπε: «Είχα γνωρίσει μία κοπέλα και είχαμε βγει μόνο μία φορά κι εγώ τον ήθελα πολύ… Βγήκαμε ραντεβού και πήγα την επόμενη μέρα και είχα δανειστεί ένα ποντιακό τραγούδι που λέει “Εσύ είσαι τριαντάφυλλο και εγώ νερό και χώμα”. Αυτή η πρόταση έχει 37 γράμματα. Τα 37 αυτά γράμματα τα έστελνα ένα - ένα με ανθοδέσμη. Επειδή όμως δεν ήξερα που μένει, τα έστελνα σε μία εταιρεία που ήξερα ότι θα το μάθει. Μόλις έπαιρνε τις κάρτες και τις ένωνε, θα έβγαινε η πρόταση. Μετά την δεύτερη-τρίτη μέρα δεν άφηναν τον άνθρωπο να αφήσει τα λουλούδια και τα άφηνε σε ένα πεζούλι εκεί […] Τον μάντρωσαν τον άνθρωπο μία φορά εκεί. Η κοπέλα δεν νομίζω να το κατάλαβε. Δεν την ξαναείδα ποτέ! Μου είπε “Δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε, μου άρεσε τρόπος σου με πλησίασες, δεν θέλω να σε ξαναδώ. Πόρτα. Εγώ όμως εκεί… ήταν δύο τρεις εβδομάδες που τα πήγαινα, αλλά φοβήθηκε ο άνθρωπός μου και του είπα σταμάτησέ το»!

Δείτε την αποκάλυψή του για την προσωπική του ζωή στο ακόλουθο βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved