Ε ναι…λοιπόν κλαίει και ο Γιάννης Σπαλιάρας και όσες πιστές προσέλθετε γιατί… ψάχνει γυναίκα (Video)
Showbiz

Ε ναι…λοιπόν κλαίει και ο Γιάννης Σπαλιάρας και όσες πιστές προσέλθετε γιατί… ψάχνει γυναίκα (Video)

Μόνο αυτό δεν περιμέναμε να ακούσουμε από τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Ο Γιάννης που άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, ο Γιάννης που παρά το γεγονός ότι λιγουλάκι μεγάλωσε παραμένει απίστευτα γοητευτικός και σέξι, ο Γιάννης που δήλωνε ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες…

Είναι αυτός ο ίδιος Γιάννης, ο οποίος μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, αποκάλυψε πως το βράδυ που γυρνά στο σπίτι είναι μόνος!

«Δίνω την εντύπωση ότι είμαι μες στην καλή χαρά, αλλά όταν γυρνάω σπίτι το βράδυ είμαι μόνος και μου δημιουργεί μια στεναχώρια! Έχω κλάψει 2 – 3 φορές για γυναίκα και έχω βιώσει επώδυνους χωρισμούς. Ε ναι, κλαίει και ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Δεν είναι επιλογή μου να είμαι μόνος μου, θα ήθελα να έχω κάποια σύντροφο, αλλά δεν προέκυψε! Έχει να κάνει και με την τύχη! Πολλές φορές επιλέγουμε λάθος ανθρώπους ή ερωτευόμαστε χωρίς ανταπόκριση.

Γενικά είναι δύσκολο να πείσω μια κοπέλα για τα συναισθήματα μου… γιατί με αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Σίγουρα φταίω κι εγώ για όλο αυτό, αλλά νομίζω ότι όποιος με γνωρίσει καταλαβαίνει τι άνθρωπος είμαι. Δεν ξέρω αν υπάρχει ιδανική σύντροφος, γενικά κάθε φορά εγώ ερωτεύομαι αλλά πράγματα σε μία κοπέλα»

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved