Πάνος Ζάρλας: Το χαμογελαστό παιδί του «Power of Love» έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του
Showbiz

Πάνος Ζάρλας: Το χαμογελαστό παιδί του «Power of Love» έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του

Ο Πάνος Ζάρλας ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «Power of Love», αφού ήταν ένα παιδί με θετική ενέργεια, χιούμορ και πολύ καλή αύρα! Η ζωή, όμως, είναι απρόβλεπτη, δυστυχώς, και γεμάτη ανατροπές, καθώς ο 28χρονος Πάνος δεν ζει πλέον ανάμεσά μας μετά από ένα σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων του.

Ο Πάνος γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στη Μυτιλήνη. Ωστόσο, αποφάσισε να επιστρέψει στην πρωτεύουσα όπου και εργάστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά ως barman αλλά και στην υποδοχή.

Η εμφάνισή του πριν συμμετάσχει στο show του ΣΚΑΪ ήταν λίγο διαφορετική συγκριτικά με εκείνη με την οποία εμείς οι τηλεθεατές τον γνωρίσαμε. Ο Πάνος πριν μπει στο ριάλιτι αγάπης, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ήταν πιο αδύνατος ενώ πολλοί από εκείνους που είχαν δει αυτά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα πριν την ένταξή του στον πρώτο κύκλο του «POL» σχολίαζαν ότι θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ασχοληθεί με τον χώρο του modeling.

Η αποχώρηση ενός παίκτη από το πρώτο Power of Love της ελληνικής τηλεόρασης στάθηκε η αφορμή για να μπει στο σπίτι της αγάπης. Η εμφάνιση και ο αέρας του εντυπωσίασε τις τότε παίκτριες, ενώ εκείνος είχε ξεκαθαρίσει ότι τα πρώτα στοιχεία που κοιτάζει σε μια γυναίκα είναι η αύρα της, τα ρούχα της και τα νύχια της.

Το «Power of love» και ο έρωτάς του με τη Στέλλα
Τα στοιχεία αυτά φαίνεται ότι τα βρήκε στο πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη κι έπειτα από το τρυφερό του φλερτ προς εκείνη, η Στέλλα ενέδωσε με τους δυο τους να γίνονται ζευγάρι και μάλιστα ένα από τα πιο αγαπητά του τηλεοπτικού κοινού.

Οι δυο τους βίωναν πολύ όμορφες στιγμές στο σπίτι του «Power of Love», ενώ κοινοποιούσαν μέσω social media τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον.

«Είσαι ένας υπέροχος άντρας και σε ευχαριστώ για όλα όσα έχεις κάνει για μένα ως τώρα! Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου και με στηρίζεις! Θα είμαι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς ό,τι και να γίνει! Είσαι ένας σπάνιος άνθρωπος με πολλά χαρίσματα και χαίρομαι πολύ που βρέθηκες στη ζωή μου και την κάνεις πιο όμορφη κάθε μέρα!», είχε δημοσιεύσει η Στέλλα για εκείνον.

Όταν μάλιστα έπρεπε να είναι χωριστά εξέφραζαν έντονα την επιθυμία τους να βρεθούν μαζί ξανά, με τον Πάνο στις διακοπές του Πάσχα πέρυσι να δημοσιεύει ένα ηλιοβασίλεμα και να γράφει: «Εύχομαι την επόμενη φορά που θα το βλέπω αυτό να σε έχω δίπλα μου Στέλλα Μιζεράκη».

Από τις πιο τρυφερές στιγμές τους ήταν η ερωτική εξομολόγηση του Πάνου προς τη Στέλλα μέσα στο παιχνίδι, στην οποία παραδέχτηκε τον έρωτά του με έναν πολύ γλυκό τρόπο.

Μια ακόμη όμορφη στιγμή του ζευγαριού κατά τη διάρκεια του Power of Love ήταν κατά την επιστροφή της Στέλλας στο σπίτι μετά από ασθένεια, με εκείνον να σπεύδει να την αγκαλιάσει και να της χαρίσει τα πιο τρυφερά φιλιά του.

Ο κύκλος του «POL» ολοκληρώθηκε, με το ζευγάρι -έπειτα από πολλές συνεχόμενες εβδομάδες που τερμάτιζε πρώτο στην αγάπη του κοινού- να κερδίζει και να λαμβάνει το έπαθλο των 10.000 ευρώ έκαστος.

Οι δυο τους, μάλιστα, αμέσως μετά τη νίκη τους, επέλεξαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους στήριξε, αναρτώντας ένα βίντεο στο οποίο αντάλλασσαν κι ένα πολύ τρυφερό φιλί.

Η μετά «Power of Love» εποχή

Ο Πάνος και η Στέλλα παρέμειναν ζευγάρι μετά την ολοκλήρωση του show του ΣΚΑΪ και μίλησαν για τη σχέση τους μη διστάζοντας να απαντήσουν σε όσους ισχυρίστηκαν ότι πρόκειται για στημένη σχέση με σκοπό τη δημοσιότητα.

«Είναι λογικό να ισχυριστεί κάποιος κάτι τέτοιο. Την αλήθεια την ξέρουμε εμείς και πιστεύω ότι φάνηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού αν είναι αληθινό», είχε ξεκαθαρίσει ο Πάνος, ενώ η Στέλλα είχε τονίσει: «Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Είναι τόσο δυνατό αυτό που νιώθουμε, που ίσως να φαντάζει ουτοπικό στις μέρες μας το ότι ζούμε ένα τέτοιο έρωτα».

Το ζευγάρι έκανε επίσης και το τηλεοπτικό του ντεμπούτο, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της εκπομπής «Σκάσε και κολύμπα», κάτι πρωτόγνωρο για εκείνους αφού δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία στα τηλεοπτικά πλατό ως παρουσιαστές.

Το τέλος της σχέσης τους

Τον Οκτώβριο του 2018 γνωστοποίησαν μέσω social media ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Πάνος από τη δική του μεριά είχε αναφερθεί στον χωρισμό του γράφοντας:

«Αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να το προλάβω, τρέχει πιο γρήγορα και από τον άνεμο! Όπως σας είχαμε ενημερώσει με τη Στέλλα, ότι αν συνέβαινε κάτι στη σχέση μας θα το λέγαμε οι ίδιοι, αυτό λοιπόν κάνουμε και τώρα! Κρατάμε τις όμορφες στιγμές στην καρδιά μας και συνεχίζουμε από εδώ και πέρα με μια όμορφη φιλία! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και για την αγάπη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα…».

Οι fans του ζευγαριού στεναχωρήθηκαν αρκετά μετά την απόφασή τους να χωρίσουν, με τον Πάνο να δηλώνει στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Ζήσαμε καιρό μαζί, δεθήκαμε πάρα πολύ! … Αλλά θεωρώ ότι αυτή η πίεση μάς έκανε να χωρίσουμε, δεχτήκαμε πολλά χτυπήματα. Αν δεν υπήρχε όλο αυτό θεωρώ ότι θα κάναμε οικογένεια».

Τα σενάρια επανασύνδεσης του ζευγαριού ήταν αρκετά, όμως και οι δύο είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύουν, έχοντας αποφασίσει να παραμείνουν φίλοι.

Ο ξαφνικός θάνατος που σόκαρε!

Η 31η Μαΐου του 2019 από μια χαρμόσυνη μέρα, με αφορμή τα γενέθλιά του, ξαφνικά μετατράπηκε σε θλιβερή, καθώς ο ξαφνικός θάνατός του σόκαρε τους πάντες. Άλλη μία τραγική ειρωνεία της ζωής, η οποία δεν ρωτάει κανέναν για το πότε θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο.

Ο Πάνος στη μηχανή του


Στις 02.00 τα ξημερώματα ο Πάνος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες κι έτσι δυστυχώς ο 28χρονος νεαρός έχασε τη ζωή του.

Η οικογένειά του, όπως είναι λογικό, έχει βυθιστεί στο απόλυτο πένθος, με τη μητέρα του Στέλλα να μοιάζει με τραγική φιγούρα, καθώς ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Συμπαίκτες του από το show του ΣΚΑΙ αλλά και φίλοι του δυσκολεύονται να πιστέψουν το τραγικό συμβάν, ενώ μέσα από αναρτήσεις τους στα social media εξέφρασαν τη μεγάλη τους θλίψη, όπως και η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Μπακοδήμου.

Η Στέλλα Μιζεράκη έχει υποστεί επίσης σοκ από την εν λόγω θλιβερή είδηση, ενώ η μητέρα της μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv τονίζοντας τη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πρώην παίκτρια.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πάνου Ζάρλα και καλό ταξίδι σε έναν ακόμη νέο που δυστυχώς έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved