Γάμος Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Το τρυφερό φιλί και οι φωτογραφίες πριν το γάμο (Photos & Video)
Showbiz

Γάμος Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Το τρυφερό φιλί και οι φωτογραφίες πριν το γάμο (Photos & Video)

Γάμος Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Δυο μόλις ημέρες πριν το γάμο τους και η διασκέδαση «χτυπάει» κόκκινο!

Ο Στράτος και η μέλλουσα γυναίκα του, Σοφία βρίσκονται ήδη στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, εκεί οπού το Σάββατο το βράδυ θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η κούκλα σύντροφός του ηθοποιού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχες φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε το ζευγάρι να διασκεδάζει με ποτάκια, αγκαλιές, φιλιά και πολλά χαμόγελα.

Η Σοφία έλαμπε από χαρά ενώ ο Στράτος απολάμβανε τις στιγμές δίπλα της. Υπενθυμίζουμε ότι η τελετή του γάμου τους θα γίνει στα Χανιά, στην παραλία του Σταυρού, που έγινε γνωστή από την ταινία «Αλέξης Ζορμπάς».

Εκεί πριν από περίπου ενάμιση χρόνο εκείνη είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο γοητευτικός ηθοποιός.

Το ζευγάρι θα έχει τέσσερις κουμπάρους, τη Βάνα Μπάρμπα, τον Χανιώτη Μαθιό Αστροπαλίτη, τον Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσύπρη. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει μια κρητική βραδιά, καθώς μια μεγάλη παρέα θα αναλάβει να «βάλει φωτιά» στη νύχτα, με τους Μανώλη Κονταρό, Κωνσταντίνο Νοδαράκη, Στέλιο Μπικάκη, Κώ­στα Σταυρουλιδάκη, Παναγιώ­τη Μαρακάκη, Μιχάλη Πετσάκη και Σταυραετό Τσαγκαράκη, ενώ τη δική του πινελιά θα βάλει ο Σήφης με τον Χορευτικό Σύλλογο Χανίων «Βιγλάτορες» και τον μάγο Γιώργο Ζάκρη.

Και μιας που αναφέραμε το γλέντι, το ζευγάρι ετοιμάζει τουλάχιστον 4 χορογραφίες για τον γάμο του.

Πανελλήνιες 2019: Δείτε πρώτοι τα θέματα, τις απαντήσεις τους και τις εκτιμήσεις για τις βάσεις 2019

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved