Γάμος Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Όλα όσα δεν είδατε από το μυστήριο και το τρικούβερτο γλέντι (pics+vid)
Showbiz

Γάμος Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Όλα όσα δεν είδατε από το μυστήριο και το τρικούβερτο γλέντι (pics+vid)

Γάμος Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, το απόγευμα του Σαββάτου στα Χανιά. 

Μετά το μυστήριο, το πάρτι στήθηκε στην παραλία όπου γυρίστηκε ο Ζορμπάς και όλη η Κρήτη, γλέντησε μαζί με το νιόπαντρο ζευγάρι.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης.

Η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσίπρης, άλλαξαν στέφανα και βέρες στο ευτυχισμένο ζευγάρι, για το οποίο πλέον ξεκινά μια καινούργια ζωή.

Γάμος χωρίς γλέντι γίνεται όμως; Δεν γίνεται! Πόσω δε μάλλον όταν ο γάμος έγινε και στην Κρήτη!

Άλλωστε, είχαν αρχίσει να γλεντάνε πολύ πριν τον γάμο. Στην ίδια παραλία άλλωστε έγινε και το bachelor party, το οποίο ήταν ξεχωριστό αφού Στράτος και Σοφία δεν γιόρτασαν με τους φίλους τους χωριστά για να... ξεσαλώσουν την τελευταία ημέρα της εργένικης ζωής τους, αλλά προτίμησαν να τη ζήσουν μαζί.

Μετά την εκκλησία, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του ζευγαριού, γλέντησαν με την καρδιά τους, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην ευτυχία του που ήταν έκδηλη σε κάθε χαμόγελο τόσο της Σοφίας όσο και του Στράτου.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο με όλα όσα δεν είδαμε από τον λαμπερό γάμο του ζευγαριού:

Δείτε στο παρακάτω exclusive video την είσοδο του ζευγαριού στον χόρο όπου γινόταν το γλέντι...

Για λίγο η κουμπάρα του ζευγαριού, η Βάνα Μπάρμπα έκλεψε την παράσταση αφού έσυρε το παραδοσιακό πεντοζάλι με επαγγελματίες χορευτές. Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved