Γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του γαμπρού! (exclusive video)
Showbiz

Γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του γαμπρού! (exclusive video)

Γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ένωσαν χθες το απόγευμα για πάντα τις ζωές τους σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στα Χανιά!

Φυσικά, το «παρών» είχαν δώσει όλοι οι άνθρωποι που τους αγαπάνε με τους οποίους ήθελαν οι δύο ερωτευμένοι να μοιραστούν αυτή την τόσο μεγάλη χαρά τους.

Το ζευγάρι τήρησε το… πρωτόκολλο των γάμων και αφού έκοψε τη γαμήλια τούρτα, ταΐζοντας ο ένας τον άλλο στο στόμα, χόρεψε τον πρώτο χορό, το γεμάτο ρομαντισμό τραγούδι του Γιώργου Δημητριάδη «Σε ευχαριστώ για όσα μου 'χεις χαρίσει» ενώ αμέσως μετά ο Στράτος χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο με τη νέα σύζυγό του να τον αποθεώνει. Και δεν ήταν η μόνη αφού όλοι οι καλεσμένοι χτυπούσαν ρυθμικά παλαμάκια εμψυχώνοντάς τον να συνεχίσει το χορό του.

Ο ηθοποιός, έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος, κάτι που δεν έκρυψε ούτε στιγμή από τότε που ζήτησε από τη Σοφία του να τον παντρευτεί.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, δεν είναι καθόλου τυχαίο που επέλεξε μαζί της να γίνει ο γάμος τους στην Κρήτη αφού εκεί της έκανε την πρόταση γάμου και ξεκίνησαν όλα!

Δείτε παρακάτω σε φωτό και βίντεο το… βαρύ ζεϊμπέκικο του Στράτου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved