Το Τατουάζ: Δείτε την «αστυνόμο Αθηνά» και την «Ελένη» με μπικίνι και θα σας πέσουν τα σαγόνια!
Showbiz

Το Τατουάζ: Δείτε την «αστυνόμο Αθηνά» και την «Ελένη» με μπικίνι και θα σας πέσουν τα σαγόνια!

Πάρτε υπογλώσσια και δείτε τις αδερφές Πιερίδου, που πρωταγωνιστούν στο «Τατουάζ» με μπικίνι!

Τα γυρίσματα της πιο πετυχημένης σειράς έχουν τελειώσει και οι ηθοποιοί αυτό το διάστημα ξεκουράζονται. Έτσι, και η Ιφιγένεια και η Έλενα Πιερίδου, οι δυο αδερφές που πρωταγωνιστούν στο Τατουάζ γεμίζουν τις μπαταρίες τους και απολαμβάνουν τα μπάνια τους. Η Ιφιγένεια υποδύεται την αστυνόμο Αθηνά η οποία περνά δύσκολες στιγμές αφού δολοφονήθηκε ο αγαπημένος της Νικόλας λίγες μέρες πριν το γάμο τους και η Έλενα κάνει την… Ελένη στη σειρά, είναι η πρώην γυναίκα του serial killer, Ορφέα και προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της στο Λονδίνο μακριά από τον τόπο και την οικογένειά της που βρίσκεται στην Αίγινα.

Η Ιφιγένεια είχε πει πριν καιρό σε συνέντευξή της αν έχει κοινά στοιχεία με την Αθηνά και είχε αποκαλύψει: «Έχουν. Ο χορός είναι ένα κοινό τους σημείο, όπως και οι... γκάφες! Επίσης και οι δύο δίνονται ολοκληρωτικά σε ό,τι κάνουν, είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά τους». Όσο γιατη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου, είχε τονίσει«Απόλαυσα πολύ αυτή τη συνεργασία! Ο Ανδρέας έχει πάθος και αγάπη για τη δουλειά του και αυτό περνάει και σε όσους δουλεύουν μαζί του».

Η δε Έλενα εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, έχει και μουσική παιδεία. Έχει ηχογραφήσει το πρώτο της τραγούδι και όνειρό της είναι να ασχοληθεί και με τη μουσική.

Η Έλενα είχε πει σε συνέντευξή της: «Η μουσική ήταν κάτι που με μάγευε πάντα. Ξεκίνησα από πολύ μικρή χορό, αλλά όταν ήρθε η στιγμή να αποφασίσω τι θα ακολουθήσω, κατέληξα στο θεατρικό μιούζικαλ. Ξεκίνησα κάποια μαθήματα φωνητικής και θεάτρου για να ενταχθώ στη σχολή. Λίγο μετά τις σπουδές έκανα την πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση και από τότε συνέχισα για τέσσερα χρόνια, οπότε το τραγούδι και ο χορός μπήκαν σε δεύτερη μοίρα. Η πρόταση για τραγούδι ήρθε από τον Βίκτωρα Πολυδώρου. Κάναμε μια δοκιμαστική ηχογράφηση, πήγε καλά και έτσι προέκυψε η συνεργασία μας»!

Οι αδερφές Πιερίδου έδειξαν το υποκριτικό ταλέντο τους μέσα από το Τατουάζ και τώρα απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς! Η Έλενα και η Ιφιγένεια έκαναν τα πρώτα μπάνια τους και όπως θα δείτε και εσείς στις ακόλουθες φωτογραφίες έχουν κορμί «λαμπάδα»! Δείτε τες και θα πάθετε πλάκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved