Happy Day: «Κάγκελο» η Τσιμτσιλή με τον Τζώρτζογλου - Δεν της έδειχνε τη βέρα του (Video & Photos)
Showbiz

Happy Day: «Κάγκελο» η Τσιμτσιλή με τον Τζώρτζογλου - Δεν της έδειχνε τη βέρα του (Video & Photos)

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε άφωνη στον αέρα του Happy Day με την αντίδραση του Στράτου Τζώρτζογλου, όταν του ζήτησε να δει τη βέρα του.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα παντρεύτηκαν στην Κρήτη, το Σάββατο που μας πέρασε!

Ο γάμος έγινε στο μικρό εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων. Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός. Κουμπάροι ήταν η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Ο γάμος ξεκίνησε με περίπου μία ώρα καθυστέρηση, με την όμορφη Σοφία Μαριόλα να ξεπροβάλλει πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο υπέροχο πριγκιπικό νυφικό της που είχε δημιουργήσει για εκείνη ο σχεδιαστής Βλάσης Χολέβας. Ο γάμος τους έγινε και ήταν όπως ονειρεύονταν και οι δυο τους!

Ο ηθοποιός τη δεύτερη μέρα μετά το γάμο του, βρέθηκε στο Happy Day και αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή όλα όσα συνέβησαν στο γάμο του, ακόμα και αυτά που δεν κατέγραψαν οι φωτογράφοι.

Ο ηθοποιός ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του Alpha ότι αγόρασε τις βέρες δύο μέρες πριν τον γάμο και μόλις η Σταματίνα του είπε να την δει… εκείνος έκανε σα μικρό παιδί. Δεν ήθελε να την δείξει με τίποτα και η παρουσιάστρια γελούσε νευρικά!

«Λέω Σοφία τα έχουμε ετοιμάσει όλα εκτός από τα βασικά, πρέπει να βρούμε τις βέρες» είπε μεταξύ άλλων ο Στράτος στον αέρα του Happy Day και η Σταματίνα μόλις ο ηθοποιός είπε τη λέξη «βέρα», θέλησε να την δει…

Η παρουσιάστρια σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε δίπλα του για να τη δει καλύτερα, όμως την αντίδραση του Στράτου σίγουρα δεν την περίμενε!

«Δεν την βγάζω! Άσε την κάτω! Δεν την βγάζω! Την ίδια έχει και η Σοφία, δεν τις κλέψαμε!», είπε ο Στράτος και η Σταματίνα γελούσε νευρικά! Τελικά, η Σταματίνα κατάφερε να δει τη βέρα του και να έχει ένα πλάνο της;

Δείτε την αποκάλυψη στο βίντεο που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved