Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η νέα ζωή μετά το χωρισμό από τον Κώστα Σόμμερ (photos)
Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η νέα ζωή μετά το χωρισμό από τον Κώστα Σόμμερ (photos)

Μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Σόμμερ, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να ανοίξει τα φτερά της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μόνη πλέον και έχοντας βγει από την 3,5 ετών σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου νιώθει έτοιμη να αλλάξει σελίδα στη ζωή της.

«Με τον Κώστα έχουμε χωρίσει, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση», εξηγεί στη Realnews, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εξακολουθούν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν μέσα από τα social media και ο ερωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος.

Είχε υπάρξει άλλος ένας χωρισμός, σύντομος εκείνη τη φορά, μέχρι την επανασύνδεση, που τους έφερε όχι απλά και πάλι μαζί, αλλά και κάτω από την ίδια στέγη.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, ήρθε η ρήξη και έπειτα από μια πολιτισμένη συζήτηση αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Ναυσικά δεν ξεχνά πόσο τη βοήθησε ο Κώστας να εντοπίσει και να αναδείξει το ταλέντο της στην υποκριτική, ενώ κατά κάποιον τρόπο σε εκείνον χρωστά την απόφαση να ανοίξει τα φτερά της ακόμη και στην Αμερική.

Αυτή την περίοδο έχει επιστρέψει από ένα διερευνητικό ταξίδι στο Μαϊάμι και συνεχίζει να κάνει φωτογραφίσεις στην Ελλάδα για μεγάλες καμπάνιες μέχρι το επόμενο ταξίδι της στις ΗΠΑ, όπου πρόκειται να εγκατασταθεί.

Το επόμενο ταξίδι

Το ερχόμενο φθινόπωρο θα πετάξει και πάλι για την Αμερική, με σκοπό να μείνει λίγους μήνες προκειμένου να κολυμπήσει στα βαθιά όχι μόνο στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά και σε αυτόν της ηθοποιίας.

Έχει εστιάσει τόσο πολύ στις επαγγελματικές φιλοδοξίες της, που δεν επιδιώκει, όπως αναφέρει, να ασχοληθεί άμεσα με την προσωπική της ζωή.

Πολύτιμος αρωγός στα σχέδια της είναι η καλή σχέση που εξακολουθεί να έχει με τον Κώστα Σόμμερ.

Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο να συναντηθούν και στην Αμερική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved