Καίτη Γαρμπή: Δεν φαντάζεστε με τι ήθελε να ασχοληθεί όταν ήταν μικρή (Photos)
Showbiz

Καίτη Γαρμπή: Δεν φαντάζεστε με τι ήθελε να ασχοληθεί όταν ήταν μικρή (Photos)

Τριάντα χρόνια κλείνει φέτος στη δισκογραφία η Καίτη Γαρμπή.

H επιτυχημένη και με μακρά πορεία στο χώρο της μουσικής, τραγουδίστρια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την πορεία της στο χώρο ενώ αποκάλυψε με τι ήθελε να ασχοληθεί όταν ήταν μικρή.

Φέτος, κλείνεις 30 χρόνια στη δισκογραφία. Όταν ξεκινούσες την πορεία σου, πίστευες ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή;
«Η αλήθεια είναι πως όχι. Είναι πολλά τα χρόνια… Σχετικό είναι βέβαια το «πολλά», αν σκεφτείς ότι υπάρχουν συνάδελφοι, που έχουν πολλά περισσότερα. Ήταν αναμενόμενη, όμως, η ανοδική πορεία γιατί έκανα προσεκτικά βήματα κι ανέβαινα σκαλί-σκαλί.

Κι ακόμα το ίδιο κάνω, μετά από τόσα χρόνια. Κι εύχομαι να είμαι καλά, για να δώσω στον κόσμο κι άλλα ωραία πράγματα! Έχω πολύ δυνατή σχέση αγάπης με το κοινό, γι’ αυτό και φέτος το καλοκαίρι θα κάνω μια μεγάλη περιοδεία, που θα λέγεται και θα είναι ένα μεγάλο πάρτι: «Αυτό το πάρτι που θέλω!». Ξεκινήσαμε το Πάσχα από τη Μύκονο και θα πάμε σε πάρα πολλά μέρη. Φυσικά Θα έρθω και στην Κύπρο μας»


Από τότε ήθελες να γίνεις τραγουδίστρια;
«Όχι, όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω δασκάλα. Ήμουν από τα παιδιά «εξαιρέσεις» που αγαπούσαν το σχολείο τους. Μου άρεσε το διάβασμα και τα βιβλία. Ακόμα διαβάζω πολύ. Με ξεκουράζει. Κι επειδή αγαπούσα και τα παιδιά, ονειρεύτηκα πως θα γίνω δασκάλα. Δεν έγινα αλλά, τουλάχιστον, μου έμεινε το διάβασμα! (γέλια).

Μέσα από το τραγούδι βρήκα έναν δυνατό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μου. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, άκουγα Queen, Deep Purple και, παράλληλα, Νταλάρα, Πάριο, Βοσκόπουλο και Μοσχολιού. Τη Μοσχολιού και την Αλεξίου τις λάτρευα. Με την αδερφή μου, τη Λιάνα, βάζαμε κάθε απόγευμα δίσκους στο πικάπ και τραγουδούσαμε από πάνω. Κάναμε καραόκε, αλλά με τη φωνή των καλλιτεχνών από κάτω», λέει η ίδια στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved