Στο νοσοκομείο ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης (Photo)
Showbiz

Στο νοσοκομείο ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης (Photo)

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο μικρός γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου.

Ο 17χρονος Άρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Άρης Αργυρόπουλος βρίσκεται στο νοσοκομείο και φορά μάσκα οξυγόνου και έχει ορό στο χέρι, ενώ δίπλα του βρίσκονται οι αγαπημένοι φίλοι. Οι φίλοι τον επισκέφτηκαν χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο και εκείνος τράβηξε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου και τη δημοσίευσε.

Ο 17χρονος Άρης μπορεί να δημοσίευσε φωτογραφία από το νοσοκομείο, όμως δεν έκανε γνωστό τι ακριβώς του συνέβη και νοσηλεύεται.

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μπορεί να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι, όμως έχουν άριστες σχέσεις και είναι κοντά στα δυο παιδιά τους. Και οι δυο ήταν φυσικά δίπλα στον μικρό τους γιο και το απόγευμα τον επισκέφτηκαν και οι κολλητοί του για να δουν πώς είναι η κατάσταση της υγείας του.

Ο Άρης Αργυρόπουλος δεν έκανε γνωστό το λόγο της εισαγωγής του.

Πριν από λίγη ώρα, η Μαρία Μπακοδήμου δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και σχολίασε: «Ηταν ένας ασχημος τραυματιςμος στο γόνατο . Ολα πήγαν τέλεια. Ευχαριστώ πολυ για τα μηνύματα σας. Και κυρίως ευχαριστω τον @ntagiopoulos . Εναν απο τους καλύτερους γιατρούς που εχουμε 🙏😊»

Δείτε τον 17χρονο στο νοσοκομείο στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved