Μυρτώ Αλικάκη: «Είχα αρκετές ενοχές ως μητέρα» (Photos)
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: «Είχα αρκετές ενοχές ως μητέρα» (Photos)

Η Μυρτώ Αλικάκη εκτός από άψογη επαγγελματίας, ταλαντούχα ηθοποιός και γοητευτική γυναίκα, είναι και μια υπέροχη μαμά δυο αγοριών.

Η ίδια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της, δηλώνει πως αν είχε κορίτσι θα ήθελε να είναι αγοροκόριτσο.

«Έχω δύο αγόρια, 17 και 13,5 χρόνων. Αν είχα και ένα κορίτσι, θα ήθελα να κάνει χορό, να οδηγεί μηχανάκι και να είναι αγοροκόριτσο. Αλλά έχω δύο αγόρια και είναι όλα λυμένα. Δεν μπορώ να πω ότι αντιμετωπίζω ιδιαίτερες δυσκολίες στο μεγάλωμά τους, παρότι βρίσκονται στην εφηβεία. Νιώθω ότι έχω δύο φωτεινά παιδιά. Δεν ρέπουν προς μαυρίλες, καταστροφές και τέτοια πράγματα, άρα νιώθω ήσυχη μέσα μου.

Παλαιότερα, είχα αρκετές ενοχές ως μητέρα κάθε φορά που έλειπα λόγω δουλειάς. Από την άλλη, έπρεπε να δουλέψω. Τους έλεγα την αλήθεια και έδειχναν να καταλαβαίνουν “Παιδιά, διανύουμε μια δύσκολη εποχή κι, αν έχουμε δουλειά, θα μπορούμε και να σας ζήσουμε”», λέει στο People.

Όσο για τη σχέση της με το χρόνο που περνά, στα 47 της χρόνια δηλώνει πως νιώθε καλύτερα από ποτέ.

«Σήμερα, στα 47 μου, νιώθω καλύτερα από όταν ήμουν 25. Το πρώτο πράγμα που με φέρνει κοντά στην ευτυχία είναι η ψυχική ηρεμία – και είναι πιο σημαντικό από την εξωτερική εμφάνιση και τα νιάτα. Έχω πολλά χρόνια τώρα που τα έχω βρει καλά με τον εαυτό μου. Νιώθω ακόμη νέα και γεμάτη ενέργεια. Η ιδέα του να γεράσω με απωθεί.

Όχι γιατί φτάνεις ένα βήμα πιο κοντά στον θάνατο –έχω συμβιβαστεί μαζί του–, αλλά για την αίσθηση του να μην μπορείς να κάνεις αυτά που λαχταρά η ψυχή σου, να σε καταβάλλει η κούραση, να μην έχεις ευλυγισία, να μη χτυπά συχνά το τηλέφωνο για δουλειά. Βέβαια, φαντάζομαι ότι η φύση προνοεί για τα πάντα και μάλλον τώρα συζητάμε με άνεση για όλα αυτά γιατί νιώθω ακόμη νέα – και δεν εννοώ με την έννοια της παιδούλας, φυσικά.


Για το αύριο κάνω συγκεκριμένα όνειρα: Να είναι καλά τα παιδιά μου, να δω εγγόνια και να μεγαλώνω όμορφα, χωρίς κακές αρρώστιες που ταλαιπωρούν τους δικούς σου ανθρώπους και εσένα. Φρικάρω με αυτά…», λέει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved