Μπρίντεϊ Σπίαρς: Μίλησε δημόσια για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (photos)
Showbiz

Μπρίντεϊ Σπίαρς: Μίλησε δημόσια για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (photos)

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν είναι πολύ καλά στην υγεία της.

Βλέποντας κάποιος την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την ενέργεια που βγάζει πάνω στη σκηνή θα δυσκολευτεί να πιστέψει πως δεν σφύζει από υγεία.

Η 37χρονη σταρ με ανάρτηση της στο instagram, αποκάλυψε ότι υποφέρει από διάφορα προβλήματα. «Εχω αδύναμη όραση, υποφέρω από στρες, άσθμα και πονοκεφάλους» ανέφερε, αποκαλύπτοντας παράλληλα με ένα βίντεο το διατροφικό πλάνο που ακολουθεί για να θέτει όλα τα παραπάνω υπό έλεγχο, αλλά και για να χάνει κιλά.

H Σπίαρς πόσταρε μια φωτογραφία με διάφορους συνδυασμούς λαχανικών και φρούτων για την αντιμετώπιση διαφορετικών παθήσεων. Ο εν λόγω πίνακας συνιστά για παράδειγμα, την κατανάλωση μήλου, αγγουριού, τζίντζερ, σέλερι και λαχανίδας για όσους πάσχουν από πονοκεφάλους. Μπανάνα, φράουλα και αχλάδι ενδύκνυνται γι' αυτούς που υποφέρουν από στρες, καρότα, σπανάκι, σκόρδο και λεμόνι για την αντιμετώπιση του άσθματος, καρότα και σέλερι για τα προβλήματα όρασης.

Σίγουρα αυτή η περίοδος δεν είναι πιο ευτυχισμένη της ζωής της αφού μετά την έξοδο της από το κέντρο ψυχικής υγείας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, ήρθε αντιμέτωπη με ένα σωρό δημοσιεύματα που την ήθελαν να είχε εισαχθεί εκεί παρά τη θέληση της και τα οποία οδήγησαν στη δημιουργία του κινήματος #freeBritney στα social media.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Pase six», ο πατέρας και κηδεμόνας της Τζέιμι Σπίαρς κατέθεσε προσφάτως αγωγή σε βάρος του Αντονι Στίβεν, ο οποίος φέρεται ότι βρίσκεται πίσω από όλα αυτά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved