Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Είμαι «καμένος» από θαυμάστριες... Είχα τρομοκρατηθεί» (photos)
Showbiz

Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: «Είμαι «καμένος» από θαυμάστριες... Είχα τρομοκρατηθεί» (photos)

Toν γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές του Νίκου Φώσκολου και σημείωσε τεράστια επιτυχία με τον ρόλο του στη «Λάμψη» αποκτώντας φανατικές θαυμάστριες. Τόσο φανατικές που δήλωσε... «καμένος» από μία.

Εκτός από το εν λόγω ομολογουμνένως περίεργο περιστατικό που αποκαλυψε με τη μεγάλη του fan, αποκάλυχε ακόμη μια δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να κάνει σε γύρισμα για τη «Λάμψη», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο επίσης απρόσμενο σκηνικό που βίωσε από το ελληνικό δημόσιο.

Δυνατή ήταν και η είσοδος σας στην τηλεόραση.

Ο Νίκος Φώσκολος με επέλεξε για το καστ της «Λάμψης», παίζοντας κιόλας στην πρώτη σκηνή! Υποδύθηκα έναν αξιωματικό του Λιμενικού που σώθηκε από ναυάγιο. Βάσει του σεναρίου, μόλις βγήκα στη στεριά, εξαντλημένος και κατάκοπος, δύο μπράβοι με περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Με ξυλοκόπησαν άγρια και στο τέλος με έπνιξαν στη θάλασσα.

Αυτό συνεπάγεται γύρισμα ατελείωτων ωρών;

Ξεκίνησε στις 7 το πρωί στην παραλία του Σχινιά και συνεχώς ο Φώσκολος πρόσθετε σκηνές. Μέ­χρι που αργά το απόγευμα άρχισα να αιμορραγώ στην πλάτη από τα σουρσίματα στην άμμο που μου έκαναν οι δύο υποτιθέμενοι κακοποιοί. Τη στιγμή που πίστευα πως το γύρισμα είχε ολοκληρωθεί, απόγευμα πια, ο Νίκος είχε την ιδέα να το ξαναπάμε με νέα βερσιόν, ρίχνοντας με στη θάλασσα από ένα ελικόπτερο! Δεν άντεχα από την κούρα­ση. Αρνήθηκα.

Πώς εξέλαβε το «όχι» σας;

Χαμογέλασε και γυρνώντας προς τους οπερατέρ και τους συναδέλφους μου φώναζε με ενθουσια­σμό «να τος, να τος ο νέος Νίκος Κούρκουλος!» και με αγκάλιασε σφιχτά. Συνεργαστήκαμε ξανά και ξανά στις σειρές του! Μάλιστα, στην αποφοίτη­ση μου από τη δραματική σχολή μου έδωσε το πτυ­χίο μιλώντας για εμένα με τιμητικά λόγια!

Βρεθήκατε και στην Επίδαυρο, και μάλιστα τέσ­σερις φορές...

Νιώθω απόλυτα τυχερός! Μάλιστα, στην τραγωδία «Οιδίπους επί Κολωνώ», σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη, συνεργάστηκα με τον θρυλικό Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Οι ατελείωτες συζητήσεις μαζί του με καθόρισαν ως καλλιτέχνη αλλά και ως άνθρωπο. Του οφείλω πάρα πολλά και για έναν ακόμα σημα­ντικό λόγο. Μαζί του γνώρισα κορυφαίες προσω­πικότητες, όπως τον Ιάκωβο Καμπανέλλη, τη Δέσπω Διαμαντίδου που τον λάτρευε, τον Ζιλ Ντα­σέν και τη Μελίνα Μερκούρη. Αχ, αυτή η Μελίνα!

Τι έκανε η Μελίνα;

Ήταν απίστευτο θηλυκό! Είχε ένα ασύμμετρο πά­θος σε ό,τι έκανε, στο πώς κάπνιζε, πώς άλλαζε σταυροπόδι, ηώς καθόταν στην καρέκλα, ακό­μα και στον τρόπο που χάιδευε τα μαλλιά της. Με τη φινέτσα και την ομορφιά της αιχμαλώτιζε κάθε άντρα. Τον γονάτιζε. Το ίδιο συνέβη και με μένα.

Ποιος είναι όμως ο εν λόγω ηθοποιός που δήλωσε «καμένος» από θαυμάστριες και τι σκηνικά βίωσε;

Η αποκάλυψη με τις δηλώσεις του στην ακόλουθη φωτογραφική gallery…

Πιστεύετε στον θεό;

Πολύ.

Νιώθετε τη χάρη Του;

Καθημερινά. Την ένιωσα έντονα πριν από χρόνια, επιστρέφοντας νύχτα στην Αθήνα από την Επίδαυ­ρο κι εκεί στιςς φιδίσιες στροφές μπλόκαρε το σασσμάν και δεν μπορούσα να σταματήσω το αυτοκίνη­το. Από το αντίθετο ρεύμα έρχονταν νταλίκες ανα­βοσβήνοντας μου τα φώτα, λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει το αμάξι. Νόμιζαν πως ήμουν μεθυσμένος. Ο καλός θεός με γλίτωσε. Ίσως η ευλογία του αγίου Παϊσίου που γνώρισα στο Άγιο Όρος.

Πηγαίνετε συχνά;

Έχω ανέβει στο βουνό 13 φορές. Μία από αυτές συνόδευσα μια ομάδα τυφλών φίλων μου που επι­θυμούσαν την ευλογία του αγίου Παϊσίου. Είχα την τύχη να τον επισκεφθώ τρεις φορές.

Κρατάτε στην καρδιά σας κάποια συμβουλή;

Μου είχε πει: «Η δύναμη της υπομονής είναι το κλειδί για πάρα πολλά προβλήματα μας».

Επιδείξατε υπομονή, όταν ανακαλύψατε το 2017 πως ήσασταν νεκρός για το ελληνικό κράτος από το 2004;

(σ.σ.: γέλια) Έγινε μεγάλος ντόρος τότε στα media και δεν με παίδεψαν! Με... ζωντάνεψαν με συνοπτι­κές διαδικασίες, μέσα σε μία εβδομάδα. Με είχαν μπερδέψει με τον μπαμπά μου, που έφυγε εκείνη τη χρονιά από τη ζωή. Το ανακάλυψα εντελώς τυ­χαία, γιατί έχω ιδιωτική ασφάλεια. Δεν μου έδιναν τις απαντήσεις εξετάσεων μου, γιατί ο ΑΜΚΑ με έβγαζε θανόντα στο σύστημα Υγείας!

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved