Οι αναρτήσεις γνωστής τραγουδίστριας που προκαλούν ερωτήματα για την ψυχική της υγεία (photos)
Showbiz

Οι αναρτήσεις γνωστής τραγουδίστριας που προκαλούν ερωτήματα για την ψυχική της υγεία (photos)

Οι αναρτήσεις που κάνει στα social media η γνωστή τραγουδίστρια, έχουν κάνει κάποιους να ανησυχούν.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτήματα για την ψυχική υγεία της προκάλεσε η Καναδή τραγουδίστρια και σύντροφος του Ίλον Μασκ Κλερ Μπουσέ μέσα από αναρτήσεις στο Instagram, στις οποίες ισχυρίστηκε ότι υποβλήθηκε σε πειραματική επέμβαση νια την αντιμετώπιση της κατάθλιψης, αλλά και ότι περνάει τέσσερις ώρες την ημέρα σε απομόνωση.

Η 31χρονη σταρ, η οποία βγαίνει το τελευταίο διάστημα με τον εκκεντρικό διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, ανέφερε ότι εξάλειψε όλο το μπλε φως από την όραση της, αφαιρώντας την άνω μεμβράνη του βολβού των ματιών της και αντικαθιστώντας τη με μια τεχνητή πορτοκαλί, με σκοπό να θεραπευτεί από την εποχιακή κατάθλιψη.

Οι παραπάνω ισχυρισμοί έγιναν στο πλαίσιο της προώθησης της συνεργασίας της με την Adidas, όταν η εταιρία της ζήτησε να μιλήσει για το είδος γυμναστικής που κάνει. Μεταξύ άλλων, η Μπουσέ ανέφερε ότι κάνει «αστρικά ταξίδια» σε άλλες διαστάσεις-παρελθόν, παρόν και μέλλον- παραμένοντας από δύο έως τέσσερις ώρες την ημέρα σε «δεξαμενή απομόνωσης», αφού προηγουμένως έχει πάρει συμπληρώματα βιταμινών για να ενισχύσει τη λειτουργία των μιτοχονδρίων» της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, αποκάλυψε ότι έχει τοποθετήσει στο στούντιο γυμναστικής της υπέρυθρο φωτισμό και εκτονώνεται ουρλιάζοντας για 20-25 λεπτά. Από γυμναστική αποκάλυψε ότι κάνει μιαδυο ώρες ξιφασκία, προπόνηση με βάρη και 45 λεπτά διάδρομο με ανηφορική κλίση, ενώ ξοδεύει άλλα 45 λεπτά σε διατάσεις για να ενισχύσει τη «νευροπλαστικότητα του εγκεφάλου» της.

Την ίδια στιγμή, ο Μασκ ανακοίνωσε ότι την επόμενη χρονιά θα αρχίσει τη διαδικασία απευθείας ένωσης του ανθρώπινου εγκεφάλου με υπολογιστή, με τη βοήθεια chip, με απώτερο σκοπό τη θεραπεία ασθενειών.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved