Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω κλείσει ποτέ σεζόν κλαίγοντας»
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω κλείσει ποτέ σεζόν κλαίγοντας»

Η Ελεονώρα Μελέτη, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA, μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Είχες νιώσει παρόμοια τηλεοπτική χαρά μέχρι σήμερα;

Ναι, φυσικά. Είμαι από τις ευνοημένες της τηλεόρασης. Δεν έχω κλείσει ποτέ σεζόν κλαίγοντας. Και ο «Πρωινός Καφές» πήγε καλά και έκλεισε με πρωτιές και ποσοστά που πλέον δεν είναι εύκολα. Η «Πρωινή Μελέτη» ήταν επί οκτώ χρόνια στη ζώνη της πρώτη. Ακόμη και το «Hashtag» έκανε υψηλότερα νούμερα από τον μέσο όρο του καναλιού όπου προβαλλόταν.

Οπότε δεν μπορώ να πω ότι έζησα κάποια δύσκολη χρονιά.

Ήταν δική σου επιθυμία να κάνεις late night;

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Με είχαν παροτρύνει κάποτε να δοκιμάσω αυτή τη ζώνη γιατί πίστευαν ότι θα τα πάω πάρα πολύ καλά, όμως με το που το άκουσα το απέρριψα. Ο πρώτος που μου το πρότεινε ήταν ο Γιάννης Λάτσιος το 2014. Αλλά τότε ήμουν αποφασισμένη να κάνω το «Hashtag». Μετά μου το ξαναπρότειναν και πάλι το απέρριψα. Στον ΑLΡΗΑ η αρχική συμφωνία μας ήταν να κάνω τη ζώνη 3 με 5. Όταν γέννησα, όμως, συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν η Ελεονώρα που ήμουν παλιότερα. Και αυτό έγινε πολύ γρήγορα. Είχα ήδη κλείσει τη συμφωνία, αλλά τους είπα ότι δεν γινόταν να λείπω από το σπίτι 12 και 15 ώρες, όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Το είπα, ήμουν ειλικρινής. Η ιδέα για τη βραδινή εκπομπή άρεσε.

Δεν έκανες όμως το late night με τη μορφή που έχουμε συνηθίσει. Βλέπαμε δύο πρόσωπα να συζητούν και όχι παιχνίδια όπως έχει καθιερωθεί.

Ο μόνος τρόπος που θα δεχόμουν να το κάνω ήταν να χτίσουμε μια εκπομπή η οποία θα έβγαζε κοινωνικά θέματα. Και ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε ήταν να μπορέσουμε να έχουμε τον πρωταγωνιστή του θέματος. Η πρόταση μας ήταν αυτή, αν δεν πήγαινε θα το άλλαζα. Από την αρχή της σεζόν είπα ότι θα δούμε την ανταπόκριση του κόσμου και θα αποφασίσουμε πώς θα το πάμε. Σε ό,τι αφορά την εικόνα της εκπομπής, ήταν δική μου επιλογή. Όλη η προσοχή και η σημασία ήθελα να επικεντρώνονται στον άνθρωπο.

Γιατί πήγε τόσο καλά; Επειδή είχες καλούς καλεσμένους, επειδή έκανες καλές συνεντεύξεις ή για κάποιον άλλον λόγο;

Θεωρώ ότι τα πρόσωπα που φιλοξενήσαμε ήταν πάρα πολύ δυνατά. Ήταν τα πρόσωπα που θα ήθελε να έχει καθένας που κάνει τηλεόραση. Αυτό είναι αλήθεια. Ήταν ακριβοθώρητα, ήταν πρόσωπα τα οποία, ακόμη κι αν είχαν κάποτε μιλήσει, στο «Μετά τα μεσάνυχτα» είπαν πράγματα για πρώτη φορά.

Το αν οι συνεντεύξεις μου είναι καλές αυτό θα το κρίνουν οι άλλοι. Εμένα πραγματικά με ενδιαφέρει να μάθω αυτό που έχει να μου πει όποιος κάθεται απέναντι μου. Έχω απορρίψει πρόσωπα που ήταν και ακριβοθώρητα και είχαν κάτι να πουν, αλλά επειδή δεν μου προκαλούσε ενδιαφέρον η ιστορία τους δεν τους κάλεσα.

Ποια συνέντευξη σε σημάδεψε;

Υπήρξαν πολλές ιστορίες που με έκαναν να προβληματιστώ φεύγοντας από το γύρισμα. Να προβληματιστώ για τη ζωή, την τύχη, τη μοίρα, το απρόοπτο, το ανεξέλεγκτο, το καλό και το κακό. Σε κάποιες έκλαψα, αλλά το απαγορεύω να προβάλλεται, ζητώ πάντα να κόβεται στο μοντάζ. Με συγκλόνισε η ιστορία του πυροσβέστη που έχασε γυναίκα και παιδί στο Μάτι, αλλά και ενός ζευγαριού όπου σε ένα βράδυ ο άνδρας έμεινε ανάπηρος. Μου άρεσε πάρα πολύ η συνέντευξη με τον Πάνο Καλλίτση. Ήμουν ο άνθρωπος που τον συνόδευσε στην αναμονή του χειρουργείου, τον έχω δει με τη σφαίρα στην καρδιά. Ένιωθα όμως σαν να τα άκουγα πρώτη φορά, ίσως γιατί ο τρόπος που τα περιέγραφε ήταν συγκλονιστικός, είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved