Παύλος Χαϊκάλης: «Η Βανδή με οτιδήποτε και να αναμετριέται τα βγάζει πέρα με ζηλευτό τρόπο» (photos)
Showbiz

Παύλος Χαϊκάλης: «Η Βανδή με οτιδήποτε και να αναμετριέται τα βγάζει πέρα με ζηλευτό τρόπο» (photos)

Ο Παύλος Χαϊκάλης συμμετέχει στο θεατρικό μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» και το απολαμβάνει και με το παραπάνω. 

Αναμφισβήτητα, η Δέσποινα Βανδή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το μπρίο της στο σανίδι, αφού δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής, αλλά όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι το θέατρο της ταιριάζει και του ταιριάζει.

Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τόσο δυνατή ομάδα πρωταγωνιστών και θέλω να μου πεις αν υπάρχουν ίντριγκες και μίση μεταξύ σας!

«Ίντριγκες, κόντρες, σκοτωμοί, ξύλο ( γελάει)! Τι να σου λέω; Ο Μιχάλης με τον Θανάση έχουν φτιάξει έναν εξαιρετικό θίασο, αποφεύγοντας να βάλουν σε αυτόν άτομα που θα μπορούσαν να κάνουν ίντριγκες κ.λπ. Εμείς γλεντάμε την όμορφη δουλειά που φτιάχτηκε και γλεντάμε και την τόση επιτυχία της παράστασης που σπάει πόρτες μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου! Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, ο άλλος χαίρεται την επιτυχία του άλλου και όλοι μαζί περνάμε ένα τέλειο καλοκαίρι με αγάπη και γέλια...»

Κοιτάτε πίσω και ρίχνετε φως στους σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά. Αλήθεια, είχες αγαπημένο ηθοποιό οπ' τους κορυφαίους του είδους; Είχες αδυναμία;

«Ναι, μεγάλη στον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, που ήταν σπουδαία μονάδα και στο δράμα και στην κωμωδία! Αξεπέραστος μοναδικός! Στην παράστασή μας χάρη στο έργο του διδύμου τιμάμε όλους αυτούς τους άξιους πρωταγωνιστές που έγραψαν ιστορία μέσα στα στούντιο της Finos Film, που έφτιαξε με πάθος και πείσμα ο Φιλοποίμην Φίνος. Είναι ωραίο να κοιτάς πίσω και να τιμάς όσους άφησαν έντονο το αποτύπωμα τους»

Έχεις πολλές σκηνές με τη Δέσποινα Βανδή, που κερδίζει κοινό και ειδήμονες...

«Η Δέσποινα είναι χαρισματικό πλάσμα! Είναι ταλαντούχα -τι φωνάρα- δουλευταρού, έχει αποκτήσει θεατρική άνεση, προχωρά πολύ δυναμικά και την καμαρώνουμε όλοι!»

Τη βλέπεις να μένει, δηλαδή, στο θέατρο;

«Φυσικά! Με το σπαθί της! Με οτιδήποτε και να αναμετριέται τα βγάζει πέρα με ζηλευτό τρόπο. Δεν σου λέω πως θα κάνει και αρχαίο δράμα αν και με το πείσμα της τίποτα δεν μπορώ να αποκλείσω. Για την ώρα πάντως δίνει ρέστα στο «Δικό μας σινεμά». Τα σπάει!»

Και θα είστε εκεί μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου

«Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Είναι πολύς ο κόσμος που δεν βρίσκει θέσεις και θα το πάμε όσο μας επιτρέψει ο καιρός ενώ θα τρέχουμε και τις χειμερινές δουλειές μας» εξήγησε στην Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved