Θα τρίβετε τα μάτια σας με τη μεταμόρφωση του Ντάνου για την ταινία «Χαλβάη 5-0»! Δεν αναγνωρίζεται!
Showbiz

Θα τρίβετε τα μάτια σας με τη μεταμόρφωση του Ντάνου για την ταινία «Χαλβάη 5-0»! Δεν αναγνωρίζεται!

Σε πυρετό δουλειάς είναι αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς βρίσκεται σε γυρίσματα για την ταινία  «Χαλβάη 5-0» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Ντάνος μάλιστα, έχει γίνει αγνώριστος για χάρη του ρόλου που έχει αναλάβει στην ταινία.

Πρόκειται για τη νέα κωμική ταινία του Μάρκου Σεφερλή, που έρχεται τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους στην οποία μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» έδειξε πλάνα από την ταινία του Μάρκου και σίγουρα θα γελάσουμε πολύ!

Και ο Νίκος Βουρλιώτης πρωταγωνιστεί στην ταινία ο οποίος είπε για αυτή τη δουλειά: «Είναι κωμωδία. Υπάρχει ένα φόνος με πέντε υπόπτους και είμαι ένας από αυτούς…»!

Δείτε το σχετικό αποκαλυπτικό βίντεο!

Όσο για τη μεταμόρφωση του Ντάνου, είναι πράγματι ιδιαιτέρως εντυπωσιακή. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσω instagram για τον ρόλο του:

“Ο Ιατροδικαστής Καρόζης 🤓 Τα γυρίσματα για την ταινία ΧΑΛΒΑΗ 5-0 ξεκίνησαν (θα πω μόνο ότι οι σκηνές “βγαίνουν” πολύ δύσκολα λόγω γέλιου 😂) Καλή μας αρχή!”.

Κάτι που σημαίνει ότι ο ίδιος απολαμβάνει αυτή την τόσο καλή συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή και τους υπόλοιπους συντελεστές. Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες του από την πλήρη μεταμόρφωσή του για τον ρόλο...

Δείτε άλλο ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της πολλά υποσχόμενης ταινίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved