Μέμος Μπεγνής: Με ποιον έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο και ντράπηκε να του μιλήσει;
Showbiz

Μέμος Μπεγνής: Με ποιον έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο και ντράπηκε να του μιλήσει;

Ο Μέμος Μπεγνής συνάντησε έναν πολύ διάσημο κύριο όμως δίστασε να του απευθύνει τον λόγο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συνάντησή του με τον πολύ διάσημο star, ενώ ακόμη έκανε σύγκριση με το star system της χώρας και το «ύφος» των Ελλήνων επωνύμων.

Έχεις παρατηρήσει το φαινόμενο της «αυτοκρατορικής παράκρουσης» σε κάποιους συναδέλφους σου;

Να έχουν εξάρσεις ότι αυτοί είναι και κανένας άλλος; Ναι, το έχω παρατηρήσει και είναι γελοίο, γιατί δεν ήμαστε στο Χόλιγουντ. Οι μεγάλοι σταρς του Χόλιγουντ δεν είναι σαν τους Έλληνες που έχουν μια "μύτη" και δεν σου μιλάνε, είναι οι πιο απλοί άν­θρωποι του κόσμου. Είχα πάει στην Αμερική να δω μια παράσταση και μέσα στο κοινό ήταν ο Νίκολας Κέιτζ μ’ ένα φίλο του, δεν του έδινε κανείς σημασία, στο διάλειμμα ήρθαμε μούρη με μούρη, στο φουα­γιέ του θεάτρου. Εκεί οι άνθρωποι είναι απλοί, εδώ νομίζουμε ότι κάποιοι είμαστε.

Μίλησες στο Νικόλας Κέιτζ, του συστήθηκες;

Όχι δεν του μίλησα, ντράπηκα πάρα πολύ. Ήρθαμε μούρη με μούρη, κοιταχτήκαμε και δεν τόλμησα να του μιλήσω, κώλωσα, τι να πω; Εδώ νομίζουμε ότι είμαστε οι σούπερ σταρς της υφηλίου και ναι υπάρ­χουν αυτοκρατορικέςδ συμηεριφορές μερικές φορές.

Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;

Είναι θέμα παιδείας, κόμπλεξ, ότι ο άλλος όταν πετυ­χαίνει να γίνει γνωστός, λέει: "Τώρα θα δείτε, ήρθε η ώρα μου", "Τώρα θα πληρώσετε ότι σκ@τ@ έχω φάει στα μούτρα τόσα χρόνια". Αυτά είναι απωθημέ­να και θέματα εσωτερικς; Αναζήτησης και δουλεις5. Όσο πιο χορτασμένος είσαι τόσο πιο ήρεμος άνθρωπος είσαι.

Που θα σε δούμε το χειμώνα;

Στο θέατρο "Παλλάς", στο έργο « Ή ζωή του Ωνάση», με το Σταμάτη Φασουλή στο κείμενο, στη σκηνοθεσία, αλλά και να τον υποδύεται, θα είμαι και στο παιδικό που θα γίνει στο "Παλλάς", μια παραγωγή του Φωκά Ευαγγελινού με μια ιστορία από το έργο "Η ψαρόσούπα".

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved