Μελέτης Ηλίας: Οι πιο τρυφερές φώτο με τα παιδιά και τη γυναίκα του, που θέλεις να δεις!
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: Οι πιο τρυφερές φώτο με τα παιδιά και τη γυναίκα του, που θέλεις να δεις!

Ο Μελέτης Ηλίας, που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Το σόι σου» στον Alpha, απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά του.

«Το σόι σου» έριξε οριστικά αυλαία και ο ηθοποιός φορτίζει τις μπαταρίες του.

Ο Μελέτης Ηλίας απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα δύο αγγελούδια του και τη γυναίκα του.

Ο ηθοποιός είναι ένας υπέροχος και τρυφερός μπαμπάς και προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για να είναι δίπλα στη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά και τα δυο τους παιδιά, Κοραλένια και Δημήτρη.

Όπως είχε πει σε παλιότερή του συνέντευξη, όταν ήταν στην πετυχημένη σειρά του Alpha και το πρόγραμμά του ήταν βεβαρημένο: «Μου έχει στερήσει πολύ ελεύθερο χρόνο τον οποίο θα αξιοποιού­σα στην οικογένεια μου. Η αλήθεια είναι ότι με βλέπει σε περιο­ρισμένες εμφανίσεις. (Γελάει.) Δυστυχώς, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και τα πρώτα χρόνια των παιδιών, που είναι τα καλύτερα χρόνια, δεν είσαι όσο θέλεις εκεί. Από την άλλη, έχω κερδίσει πάρα πολ­λά πράγματα: επαγγελματική καταξίωση, διδάχτηκα τους ρυθμούς της τηλεόρα­σης, συνεργάστηκα με όλους αυτούς τους υπέροχους συναδέλφους - πα­λιούς και νέους. Το πρόσημο, δηλαδή, στον επαγγελματικό τομέα είναι εντε­λώς θετικό.»!

Λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά, που θα πρωταγωνιστήσει, ο Μελέτης Ηλίας περνάς υπέροχες στιγμές με την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του, τη στιγμή που ο ήλιος δύει κι εκείνα παίζουν στην αμμουδιά.

«Όπου πάω…υπάρχουν αυτά τα παιδάκια που μπαίνουν μέσα στο κάδρο και μου χαλάνε τη φωτογραφία…. #nofilter #mysummer #vacations #boyandgirl #sun #love», έγραψε με χιούμορ ο μπαμπάς Μελέτης Ηλίας και πόσταρε ακόμα μία με τη γυναίκα της ζωής του.

Δείτε τις σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες από τις διακοπές του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved